My Salinger Year (2020) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. New York, de jaren 90. Na haar afstuderen droomt Joanna ervan schrijfster te worden. Ze vindt een baan als...
My Salinger Year

My Salinger Year

Drama
Taal: Engels Jaar: 2020 Duur: 1 u 37 min

New York, de jaren 90. Na haar afstuderen droomt Joanna ervan schrijfster te worden. Ze vindt een baan als assistent van Margaret, een onverstoorbare en ook wel ouderwetse literair agent, met J.D. Salinger als een van haar beroemdste cliënten. Joanna leeft ondertussen in twee tegengestelde werelden. Want begeeft ze zich overdag in de wereld van glamour in het statige kantoor vol ouderwetse dictafoons, typemachines en lunches waar drie martini's de norm zijn, is het 's avonds armoe troef in het huis waar ze woont mét haar socialistische vriend, maar zónder gootsteen.

J.D. Salinger Emotionele impact Dromen najagen Ouderwetse inrichting Jaren 90 New York

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading