Boudica: Rise of the Warrior Queen (2019) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Boudica is een onschuldig zestienjarig meisje dat door haar vader, de leider van een Keltische...
Boudica: Rise of the Warrior Queen

Boudica: Rise of the Warrior Queen

Historisch
Taal: Engels Jaar: 2019 Duur: 1 u 19 min

Boudica is een onschuldig zestienjarig meisje dat door haar vader, de leider van een Keltische stam, tot een gearrangeerd huwelijk is gedwongen. Haar moeder zal echter alles doen wat nodig is om haar dochter te beschermen; zozeer zelfs dat ze Boudica meeneemt en haar overhaalt om het dorp te ontvluchten en in haar ouderlijk huis te gaan wonen, weg van een gearrangeerd huwelijk en een ellendig leven. Het is slechts een kwestie van tijd voordat het verleden iedereen inhaalt en Boudica moet transformeren van een meisje in de krijgerskoningin van de legende.

Krijgerskoningin Historisch drama Episch verhaal Vrijheidsstrijd Historische details Oude Britannia Keltische dorpen

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading