Songs of Repression (2020) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Aan de voet van het Andesgebergte in Chili ligt een idyllische Duitse kolonie genaamd Villa Baviera. De...
Songs of Repression

Songs of Repression

Documentaire
Taal: Duits Jaar: 2020 Duur: 1 u 29 min

Aan de voet van het Andesgebergte in Chili ligt een idyllische Duitse kolonie genaamd Villa Baviera. De schoonheid van deze plaats - voorheen bekend als Colonia Dignidad - verbergt echter een grimmig verleden. Systematische kindermishandeling, medische experimenten, martelkamers en massagraven maken deel uit van de geschiedenis. Tegenwoordig leven nog 120 inwoners in de kolonie waar nog steeds een verontrustende mix van religieus fanatisme en extreem conservatisme heerst. Deze documentaire verkent de strategieŽn die de bewoners gebruiken om met hun trauma's om te gaan.

Persoonlijke verhalen Schuldgevoelens Traumaverwerking Archiefbeelden Chileense locatie

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading