The Brotherhood of Tears online kijken / downloaden: Gabriel Chevalier, een voormalig Parijse politieagent is eenzaam, werkeloos en draait alleen op voor de opvoeding van zijn dochter Julliette. Op een dag biedt een oude vriendin hem een goed betaalde baan aan. Als hij het aanbod accepteert, moet Gabriel wereldwijd aktetassen voor anonieme sponsors bezorgen. Er zijn maar twee regels, hij mag de aktetassen onder geen enkele voorwaarde openen en geen vragen stellen over de inhoud. In de overtuiging dat deze baan hem uit de financiële problemen zal brengen, begint Gabriel aan het avontuur. - The Brotherhood of Tears
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
The Brotherhood of Tears
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

The Brotherhood of Tears

Gabriel Chevalier, een voormalig Parijse politieagent is eenzaam, werkeloos en draait alleen op voor de opvoeding van zijn dochter Julliette. Op een dag biedt een oude vriendin hem een goed betaalde baan aan. Als hij het aanbod accepteert, moet Gabriel wereldwijd aktetassen voor anonieme sponsors bezorgen. Er zijn maar twee regels, hij mag de aktetassen onder geen enkele voorwaarde openen en geen vragen stellen over de inhoud. In de overtuiging dat deze baan hem uit de financiële problemen zal brengen, begint Gabriel aan het avontuur.
Waardering:
Acteurs: Jérémie Renier, Mélusine Mayance, Audrey Fleurot
Categorie: Thriller
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!