2 Guns (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Wanneer een poging om te infiltereren in een drugskartel mislukt, worden DEA-agent Bobby Trench en...
2 Guns

2 Guns

Actie
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 45 min

Wanneer een poging om te infiltereren in een drugskartel mislukt, worden DEA-agent Bobby Trench en marine-inlichtingenofficier Michael Stigman door hun superieuren aan hun lot overgelaten. Nu iedereen ze het liefst achter de tralies of onder de grond ziet, hebben ze alleen nog elkaar. Helaas voor hun belagers hebben ze tijdens hun undercoverjaren de nodige trucs geleerd.

Dynamische actie Spannend Humor Actiethriller Achtervolgingen Hedendaags Woestijnlandschappen

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Een echte actiefilm, echt leuk

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Barbara
Aardige film wel met combi van humor, actie en misdaad. Alleen daardoor geen enkele diepgang. Denzel Washington en Mark Wahlberg leveren absoluut een puike acteerprestatie en zijn heerlijk op dreef en dat alleen al maakt de film zeker de moeite waard. Kortom een leuke film voor een avondje vermaak - als je van dit genre houdt. Echter zeker geen kandidaat om daarna nog eens te bekijken.
Anoniem
Echt mooie film, goed verhaal
Anoniem
Het was een onderhoudende goede actiefilm. Veel actie, spannend verhaal en genoeg humor. Denzel Washington was natuurlijk altijd al een goede acteur, ook in deze film bewijst hij weer een voortreffelijk personage neer te kunnen zetten. Ik vond de film een aanrader. Heb hem gekeken met 2 kinderen. Voor een kind van 11 jaar is het net te doen, is soms toch wat ingewikkeld. Qua geweld en taalgebruik is de film ook met kinderen goed te doen.
Anoniem
Goeie originele actiefilm. Film loopt snel en verveelt niet.
Denzel Washington en Mark Wahlberg zijn beide acteurs die je nagenoeg in elk genre film kan laten spelen, de acteurs samen in één film is zeker voor herhaling vatbaar.
Anoniem
Ik geef de film een 7. Er zit humor in en leuke twists. Het is altijd leuk om naar Denzel en Mark te kijken. Goede combi!
Anoniem
Goede film mattie
Anoniem
Deze film is echt een aanrader. Leuk verhaal waar veel in gebeurt. Van het begin tot eind actie. De combinatie actie en humor vonden wij erg leuk aan deze film. De humor paste prima bij de actie in de film, niet overdreven. Wij geven de film een 8
Iris
Een heerlijke leuke film voor als je eens echt je hoofd wilt leeg maken en je wilt ontspannen en vermaken. Mark Wahlberg en Denzel Washington spelen hun rol voortreffelijk. Het leuke van de film vond ik ook, dat je aan het begin niet snapt en doorhebt wat de situatie is, en/of hoe die tot stand is gekomen. Dit maakt de film extra boeiend. Een echte aanrader deze film!
Ilana
Een film met veel actie én humor! Twee heel goede acteurs Denzel Washington (als Bobby) en Mark Wahlberg (als Stig) en vele andere bekende goede acteurs komen voorbij. Goed verhaal en mooie wendingen. De humor tussen de twee hoofdrolspelers is leuk en past goed in deze film. De film voldeed zeker aan mijn (redelijk) hoge verwachting. Gewoon zien!
Anoniem
Heerlijke macho mannen actiefilm. Leuke verhaallijn, alhoewel het af en toe wat te makkelijk en vlak kan overkomen. Maar de actie en humor maakt alles dan weer goed. Timing tussen acteurs is bij vlagen zeer goed. Een aanrader voor de liefhebber van het genre of één van de acteurs.
Anoniem
Precies de lekkere eenvoudige actiefilm waar ik op gehoopt had. Het verhaal is zeker niet onaardig en het samenspel van het duo is vermakelijk. Een vertrouwde haat-liefde verhouding van twee mannen in strijd tegen alles en iedereen. Er zijn tal van dit soort films en deze doet niks onder aan enkele andere toppers. Voor mij een topfilm.
Anoniem
Het was een vermakelijke film. Helaas was de rol van Denzel niet superspannend en was de verhaallijn wat 'slap'. Toch is de film vermakelijk en had het wat opmerkelijke scènes waar je lekker bij kan lachen of flink bij kan verbazen. De film is ook niet geheel voorspelbaar. Er wordt ook aardig wat in geschoten... en bloed vergoten.
Geert
Leuke film, goed gespeeld. Wahlberg en Washington spelen tussenpersonen in een Mexicaans drugkartel. Ze besluiten een bank te beroven waar dat kartel 3mio heeft weggestopt. Wanneer ze de kluis kraken blijkt er echter 43mio in te zitten. Van wie is dat geld en zijn Wahlberg en Washington wel wie ze zeggen te zijn? Wie is er nog allemaal betrokken in deze corruptie? De film is spannend en leuke plotwendingen. Meer vertellen is de clou vertellen en dat gaan we niet doen :-). Enjoy.
gerline
Ik geef de film een 6. Ik dacht, naar aanleiding van de trailer, dat het een meer actie en spannender film was. Ik vond hem wel een beetje tegenvallen. Het verhaal is goed met verschillende ooghoeken en dat maakt het ook dat het meer is dan je op het eerste gezicht zou bedenken. Het is alleen wel wat voorspelbaar en dat maakt het dat ik de film maar een 6 geef.
Anoniem
Wat een geweldige film. Het verhaal is goed en mooi gemaakt. Veel actie en pistolen en ook veel spanning.
Er zat ook wat humor in.
De acteurs vormen een goed koppel wat leuk is om te zien.
Maar het is hem zeker waard om hem te kopen en te bekijken.
Anoniem
Goede actiefilm met veel actie
Anoniem
Een heerlijke film met erg goede cast, dus het beloofde ook echt iets moois te worden. Het verhaal, de opbouw en het gehele verloop ervan is gewoon erg goed bedacht en uitgevoerd. Ik ben van mening dat deze acteurs de film maakten! Met name ook hun humor, die erg droog was, maakte deze film van start tot einde indrukwekkend!! Ik raad iedereen deze film aan!
Anoniem
Lekkere keiharde actiefilm met een redelijk goed verhaal erin. Washington en Wahlberg die een goed duo vormen in deze film. Van begin tot eind veel actie. Had niet gehoord van deze film maar was zeer het bekijken waard. Af en toe wat humor maar niet op die manier dat het een ongeloofwaardige actiefilm wordt. Een aanrader.
Alireza
Boeiende actiefilm met een redelijk goed verhaal erin. Washington en Wahlberg die een goed duo vormen in deze film. Van begin tot eind veel actie. Had niet gehoord van deze film maar was zeer het bekijken waard. Af en toe wat humor maar niet op die manier dat het een ongeloofwaardige actiefilm wordt. Als je van actie en humor houdt is deze film een must see.
Anoniem
great movie
Anoniem
Lekkere keiharde actiefilm met een redelijk goed verhaal erin. Washington en Wahlberg die een goed duo vormen in deze film. Van begin tot eind veel actie. Had niet gehoord van deze film maar was zeer het bekijken waard. Af en toe wat humor maar niet op die manier dat het een ongeloofwaardige actiefilm wordt. Een aanrader.
loading