Rush (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Regisseur Ron Howard brengt het waargebeurde verhaal van de strijd tussen 2 racers. In de jaren '70 zijn de...
Rush

Rush

Actie
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 58 min

Regisseur Ron Howard brengt het waargebeurde verhaal van de strijd tussen 2 racers. In de jaren '70 zijn de charismatische James Hunt en zijn briljante tegenstander Niki Lauda elkaars grootste concurrenten in de Formule 1. Hunt is roekeloos, leeft graag in de spotlight en geniet van zijn status als superster. De serieuzere Lauda houdt zich liever wat afzijdig van al die aandacht. Maar beiden leven voor de races, waarin de kleinste fout met de dood kan worden bekocht.

Formule 1 Levensgevaar Competitief Rivaliteit Raceauto's Jaren '70 Racecircuits

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Anoniem
In lange tijd heb ik geen film gezien die zo meeslepend is, zulke sterke hoofdrolspelers heeft en zoveel binding met de hoofdpersonen weet te creëren. De film bouwt beheerst op, maar aan het eind van de film zit je geheid op het puntje van je stoel. Je krijgt zonder twijfel respect voor beide karakters en na het zien van de film heb je het gevoel iets bijzonders gezien te hebben. Dit is een zeldzame klassieker die eens in de zoveel jaar voorbij komt. Een film die je niet mag missen!

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Anneke
Great in alles. De karakters, de gebeurtenissen verfilmd, het spel van de acteurs, de film zelf. Ik wist niet hoe het zat met Lauda maar kende wel zijn naam en een heftig ongeval op de baan. Fantastische manier om oude zaken een vorm te geven. Bedankt!
Mariska
Daniel Brühl zet een zeer goede Nikki Lauda neer. Een knappe actie en special effects. Complimenten voor regisseur Ron Howard. De film bouwt beheerst op, maar aan het eind van de film zit je geheid op het puntje van je stoel. Je krijgt zonder twijfel respect voor beide karakters en na het zien van de film heb je het gevoel iets bijzonders gezien te hebben. Zeker voor de formule 1 fan een must om te zien en zeker ook een mooi verhaal voor de niet fan.
Anoniem
Iedereen die van de autosport houdt of van bijzondere waargebeurde verhalen zal genieten van deze film.
Daniel Brühl zet een zeer goede Nikki Lauda neer en ook Chris Hemsworth speelt voor zijn doen erg goed. Knappe actie en special effects. Complimenten voor regisseur Ron Howard, ik denk dat ook mensen die niks hebben met Formule 1 zullen genieten van de film.
Anoniem
Een spannende actiefilm. Prachtige momenten. Een echte aanrader. Een dikke 8 waard.
loading