Show Me What You Got (2019) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Marcello, de verwende zoon van een Italiaanse tv-ster, is altijd op zoek naar nieuwe emoties. In Los Angeles...
Show Me What You Got

Show Me What You Got

Drama
Taal: Engels Jaar: 2019 Duur: 1 u 32 min

Marcello, de verwende zoon van een Italiaanse tv-ster, is altijd op zoek naar nieuwe emoties. In Los Angeles ontmoet hij bij toeval de sombere Nassim, een oud-surfer die nu werkzaam is als persoonlijke trainer en onder druk wordt gezet door zijn vader om zijn leven in Iran voort te zetten. Ze sluiten vriendschap en leren later Christine kennen. Overdag werkt de Italiaanse als serveerster, 's nachts als artieste en fotografe. Tussen het drietal ontstaat er al snel een onconventionele liefde die in een verhitte passie verandert. Het delicate evenwicht van hun relatie wordt in gevaar gebracht wanneer één van hen terug moet keren naar Italië.

Romantisch drama Vrijheidsliefde Emotioneel Driehoeksverhouding Intieme momenten Los Angeles

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading