The Dry: Agent Aaron Falk keert terug naar zijn geboortestad om de moord op zijn jeugdvriend Luke en diens gezin op te lossen. Hij wordt niet met open armen ontvangen. De zaak lijkt een verband te hebben met een oude moord van 20 jaar geleden, waarbij Aaron en Luke zelf betrokken waren. Naarmate Aarons onderzoek vordert wordt hij tegengewerkt en bedreigt door verdachten en zelf verdacht door de lokale politie. Hij wordt tegen wil en dank terug gesleurd in de beerput van wantrouwen, bedrog en moord die de stad al decennia lang in z'n greep houdt.
×
The Dry
Agent Aaron Falk keert terug naar zijn geboortestad om de moord op zijn jeugdvriend Luke en diens gezin op te lossen. Hij wordt niet met open armen ontvangen. De zaak lijkt een verband te hebben met een oude moord van 20 jaar geleden, waarbij Aaron en Luke zelf betrokken waren. Naarmate Aarons onderzoek vordert wordt hij tegengewerkt en bedreigt door verdachten en zelf verdacht door de lokale politie. Hij wordt tegen wil en dank terug gesleurd in de beerput van wantrouwen, bedrog en moord die de stad al decennia lang in z'n greep houdt.
Details
Geluid: 5.1
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (3)The Dry
Geschreven door: Merel
   08-09-2021
Mooie en boeiende opbouw, verwachtte alleen dat er meer tussen de vrienden aan de hand was. Jammer dat er geen connectie was tussen het verleden en het heden.
Daarnaast niet genoeg spanning vooral als je kijkt naar de leeftijd.
Mooie film maar ik had meer verwacht.
Geschreven door: Peter
   25-08-2021
goed verhaal,ingetogen vertolkingen. mooie film.
Geschreven door: Jan Paul
   22-08-2021
Het wordt nergens in de film echt een thriller dus die 'tag' is misleidend. Het is meer een psychologische detective film. Gefilmd op prachtige locaties (natuurreservaat), dat wel! Kortom: degelijke film die nergens uitstijgt tot een must see.
Schrijf zelf een review
loading