Breaking Surface (2020) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een paar dagen na Kerstmis vertrekken de Zweeds / Noorse halfzussen Ida en Tuva voor een winterduik in een...
Breaking Surface

Breaking Surface

Drama
Taal: Zweeds Jaar: 2020 Duur: 1 u 18 min

Een paar dagen na Kerstmis vertrekken de Zweeds / Noorse halfzussen Ida en Tuva voor een winterduik in een afgelegen deel van de Noorse kustlijn. Tegen het einde van de duik wordt Tuva door iets onder water gehouden. Terwijl Ida naar de kustlijn zwemt om hulp te roepen, ontdekt ze dat er een steenverschuiving is waardoor hun spullen, telefoons en autosleutels, begraven zijn onder de stenen... ze zijn volledig afgesneden van elke kans op redding van buitenaf. Terwijl de hectische race om te overleven zich ontvouwt, wordt Ida aan de ultieme test van karakter en kracht onderworpen. Tijdens Ida's gevecht om Tuva te redden, komt een gebroken zusterschap aan het licht, en als alles verloren lijkt, gaat de inzet verder dan alleen overleven.

Visueel indrukwekkend Spanning Claustrofobisch Overleving Ijzige wateren Moderne tijd Noorse kust

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading