Monsters University (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. ENGELS GESPROKEN, NEDERLANDS ONDERTITELD. Al sinds hij een klein monstertje was, droomt student Mike Wazowski...
Monsters University

Monsters University

Kids Animatie Familie Komedie
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 39 min

ENGELS GESPROKEN, NEDERLANDS ONDERTITELD. Al sinds hij een klein monstertje was, droomt student Mike Wazowski ervan om een Bangmaker te worden. Hij weet beter dan wie dan ook dat de beste Bangmakers van de Monster Universiteit (MU) komen. Maar tijdens zijn eerste semester op MU vallen Mikes plannen in het water wanneer hij de patser James P. Sullivan,'Sulley' tegenkomt, een geboren Bangmaker. De concurrentiestrijd van de twee loopt zo uit de hand dat ze beiden uit het elite Bangmakerprogramma van de Universiteit worden getrapt. Nu hun dromen tijdelijk de kop zijn ingedrukt, beseffen ze dat ze zullen moeten samenwerken als ze willen dat alles weer op hun pootjes terecht komt.

Pixar Humoristisch Competitief Vriendschap Animatiekunst 2000s Universiteitsleven

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Anoniem
Geweldige film, nog leuker dan Monsters inc.

Reviews

Janke
Hele leuke film! Veel humor en een goed moraal. Wie Monsters en Co al kent weet natuurlijk hoe het afloopt. Aan Monsters en Co kon hij niet tippen, maar ook deze film is zeker de moeite waard.
John
Opnieuw een goed uitgewerkte animatiefilm. De film haalt niet het niveau van Wall-E of Nemo maar is wel geslaagd. Mooie boodschap achter de film trouwens. Vooral de manier waarmee de hoofdpersonages hun hachje redden is spannend.... Zeker kijken zou ik zeggen.
Anoniem
Leuke film.
Ik dacht in het begin even dat de twee hoofdpersonages kleine kindjes bleven en dat snapte ik niet helemaal als je de eerdere film hebt gezien van Monsters inc. De film begint met een flashback en vervolgens snap je het al snel. Met nieuwe monsters als personage. Deze film heeft een bijzondere twist wanneer er een test wordt afgenomen waarin ieder monster een mechanisch kind moet laten schrikken.... Wat denk jij dat er gaat gebeuren? Een aanrader voor het hele gezin met spanning voor de kindjes.
Anoniem
Zeer leuke film met veel verschillende gekke karakters.
Anoniem
Leuke animatiefilm voor de familie. Zeker leuk als je deel 1 gezien hebt.
Anoniem
Leuk
Anoniem
Goeie en leuke kinderfilm, raad het voor de kinderen aan
Anoniem
Leuke animatie, eigenlijk het begin van Monster inc. Grappig te zien hoe alles tot stand is gekomen. Gezellige film voor de hele familie.
Anoniem
Heel leuk
Anoniem
Was super!! Super animatiefilm, en erg grappig!
mario
Was al een tijdje van plan deze te kijken in de bioscoop. Helaas loopt deze alleen in de Nederlandse (of Franse vertaling). Dus is het er niet van gekomen. Dus, nu wel gezien, en het is een waardige prequel op de originele. Een dikke aanrader voor families en animatie-liefhebbers.
Anoniem
Ik vond deze film heel leuk want ik ben pas 12 jaar en hij was zo leuk, dus ik zou deze film graag kijken. Dus mijn stem heb je om dit te gaan kijken. Vooral voor kleine kinderen, die gaan het superleuk vinden!! Goodbye demi
loading