Fatale (2020) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Na een wilde onenightstand komt Derrick erachter dat de mysterieuze vrouw waarvoor hij alles op het spel heeft gezet, een...
Fatale

Fatale

Thriller
6.65 Taal:Engels Jaar:2020 Duur:1 u 38 min

Na een wilde onenightstand komt Derrick erachter dat de mysterieuze vrouw waarvoor hij alles op het spel heeft gezet, een vastbesloten rechercheur is die hem ongewild bij haar onderzoek betrekt. Terwijl hij uitzoekt wat er aan de hand is, valt hij steeds verder in haar val en komen zijn familie, loopbaan en zelfs zijn leven in gevaar.

Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen
NL 5.1 16:9

Deze film komt ook voor in

Reviews (1)

6.65/10.0
8
Barbara
24-05-2021
De voormalige basketballer Derrick vermoed dat zijn vrouw een affaire heeft.Op aanraden van vriend Rafe gaat Derrick zelf een affaire aan met de sluwe rechercheur Valerie{ Hilary Swank }waarvoor hij zonder dat zelf in de gaten te hebben alles riskeert.De vastbesloten rechercheur betrekt Derrick ongewild bij haar nieuwe onderzoek.Als Derrick wil uitzoeken wat er aan de hand is komt hij steeds meer in de greep van de sluwe Valerie.Het verhaal is hier en daar wat vergezocht en komt in het begin wat traag op gang, maar dat is niet storend.De film is al met al best spannend en houdt je in je greep.
loading