Home Alone Dogs: Wanneer een stuntman en een Hollywoodactrice gaan trouwen blijkt al snel dat hun honden, de gevatte straathond Meatball en het verwende schoothondje Cassie, voor geen meter met elkaar kunnen opschieten.  Wanneer hun baasjes op huwelijksreis gaan moeten Meatball en Cassie het toch samen voor elkaar zien te krijgen om een dievenbende buiten de deur te houden.
×
Home Alone Dogs
Wanneer een stuntman en een Hollywoodactrice gaan trouwen blijkt al snel dat hun honden, de gevatte straathond Meatball en het verwende schoothondje Cassie, voor geen meter met elkaar kunnen opschieten.  Wanneer hun baasjes op huwelijksreis gaan moeten Meatball en Cassie het toch samen voor elkaar zien te krijgen om een dievenbende buiten de deur te houden.
Details
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (1)Home Alone Dogs
Geschreven door: Jannie
   02-01-2014
Leuke film. In plaats van Home Alone met kinderen is deze met honden. 2 honden die elkaar eerst niet mogen, maar later samen gaan werken om de boeven te pakken. Boeven laten de politie denken dat de baasjes van de honden achter hun streken zitten, maar dat wordt al snel opgelost. Uiteindelijk komt alles weer op z'n pootjes terecht.
Schrijf zelf een review