Supergirl (1984) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Kara, de nicht van Superman, heeft de ramp die hun vaderland Krypton verwoestte ook overleefd. En als ze naar de aarde...
Supergirl

Supergirl

Actie Avontuur
Taal: Engels Jaar: 1984 Duur: 1 u 59 min

Kara, de nicht van Superman, heeft de ramp die hun vaderland Krypton verwoestte ook overleefd. En als ze naar de aarde komt is ze Supergirl!Het creatieve team achter Superman: The Movie slaat een nieuwe bladzij open uit het boek van DC Comics met dit vrolijke avontuur vol effecten over de Girl of Steel. Helen Slater speelt de titelrol, ze doet zich voor als middelbare scholiere Linda Lee in Midvale. Daar bindt ze de strijd aan met een tovenares om de heerschappij over een buitenaardse bol van macht en geniet ze van een onverwacht ritueel tijdens een afspraakje, kussen genaamd.

Visuele effecten Actie avontuur Lichte toon Goed kwaad Magische effecten Jaren '80 Midvale

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL Stereo 4:3
Anoniem
Cult-film best lachen, maar echt goed is het ook weer niet...
loading