90918ccd19a67747cadd8dbf8368c742
Supergirl online kijken / downloaden: Kara, de nicht van Superman, heeft de ramp die hun vaderland Krypton verwoestte ook overleefd. En als ze naar de aarde komt is ze Supergirl!Het creatieve team achter Superman: The Movie slaat een nieuwe bladzij open uit het boek van DC Comics met dit vrolijke avontuur vol effecten over de Girl of Steel. Helen Slater speelt de titelrol, ze doet zich voor als middelbare scholiere Linda Lee in Midvale. Daar bindt ze de strijd aan met een tovenares om de heerschappij over een buitenaardse bol van macht en geniet ze van een onverwacht ritueel tijdens een afspraakje, kussen genaamd. - Supergirl
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Supergirl

Kara, de nicht van Superman, heeft de ramp die hun vaderland Krypton verwoestte ook overleefd. En als ze naar de aarde komt is ze Supergirl!Het creatieve team achter Superman: The Movie slaat een nieuwe bladzij open uit het boek van DC Comics met dit vrolijke avontuur vol effecten over de Girl of Steel. Helen Slater speelt de titelrol, ze doet zich voor als middelbare scholiere Linda Lee in Midvale. Daar bindt ze de strijd aan met een tovenares om de heerschappij over een buitenaardse bol van macht en geniet ze van een onverwacht ritueel tijdens een afspraakje, kussen genaamd.
Waardering:
Acteurs: Faye Dunaway, Peter O'Toole, Helen Slater
Categorie: Actie
Avontuur
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!