Fall of a Kingdom (2019) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Aan de uitdijende grenzen van het Mongoolse rijk wordt een heidense bergstam bedreigd door de hordes van Burunda...
Fall of a Kingdom

Fall of a Kingdom

Actie
Taal: Engels Jaar: 2019 Duur: 2 u

Aan de uitdijende grenzen van het Mongoolse rijk wordt een heidense bergstam bedreigd door de hordes van Burunda Khan. Ivan en Maksim, zonen van de dorpsoudste, vragen om hulp bij Tugar Volk, een christelijk edelman. Maar Maksim valt voor diens dochter Myroslava, en de geliefden komen voor een verscheurende keuze te staan: vluchten of het ultieme offer brengen om hun volk te redden...

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Wenke
Ik vond deze film geweldig en ik was erg verrast hoe vermakelijk en hoeveel aandacht voor detail in termen van kostuums en meubels hij gemaakt was. Het is natuurlijk geen blockbuster zoals een grote Hollywood-productie, maar dat is precies wat het zo charmant maakt en dus komen de personages meer op de voorgrond. Ik voelde me meer dan twee uur vermaakt en was onder de indruk van de vechtscenes, de culturele toespelingen en de interessante wendingen. Deze film is met liefde gemaakt en ik denk dat je dat kunt voelen en zien :-)

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Nicole
Fall of a Kingdom (The rising Hawk) is een oekrains-Amerikaanse actie/drama uit 2019. Verhaal is gebaseerd op het historisch fictie boek van Zakhar Berkut. Tijdens de 13e eeuw leidden Zahkar en zijn vrouw een groep Hooglanders in de Karpaten. Hun rustig leventje wordt al snel verstoord door de mongoolse generaal Khan en zullen moeten vechten om te overleven (even in het kort). De film is saai, langdradig, bevat onnodige scenes. De kostuums en filmset is prachtig, het acteerwerk is matig, vechtscenes zijn onrealistisch. Jammer want de opzet van de film is goed. Lijkt meer een film uit 1990!
loading