Cagefighter: World's Collide: Reiss Gibbons is de onbetwiste kampioen van de keiharde Legends kooigevechten. Hij heeft vijf maal zijn titel verdedigd en het geld stroomt binnen door een ongekende reeks sponsor deals, die zijn manager en beste vriend Reggie regelt. Als publiciteitsstunt accepteert Reiss een gevecht tegen de professionele worstelaar Randy Stone. Reiss ziet het gevecht als een grap en wordt er letterlijk en figuurlijk keihard uitgeslagen. Binnen 24 uur verliest hij alles en er rest hem slechts één ding: revanche op Stone.
2020

Cagefighter: World's Collide

Bekijk reviews (0)
94 min Ondertiteling: Nederlands Taal: Engels | Geluid: 5.1 Beeldformaat: 16:9
Actie Reiss Gibbons is de onbetwiste kampioen van de keiharde Legends kooigevechten. Hij heeft vijf maal zijn titel verdedigd en het geld stroomt binnen door een ongekende reeks sponsor deals, die zijn manager en beste vriend Reggie regelt. Als... meer filminformatie
Ook op:
Beschikbaar t/m: 17 mei 2021
Kijk voor: €3,99 of 8 Moviepoints
Huurperiode: 2 dagen
Trailer Geef cadeau
×
Cagefighter: World's Collide
Reiss Gibbons is de onbetwiste kampioen van de keiharde Legends kooigevechten. Hij heeft vijf maal zijn titel verdedigd en het geld stroomt binnen door een ongekende reeks sponsor deals, die zijn manager en beste vriend Reggie regelt. Als publiciteitsstunt accepteert Reiss een gevecht tegen de professionele worstelaar Randy Stone. Reiss ziet het gevecht als een grap en wordt er letterlijk en figuurlijk keihard uitgeslagen. Binnen 24 uur verliest hij alles en er rest hem slechts één ding: revanche op Stone.
Details
Geluid: 5.1
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland, België
×
Reviews (0)Cagefighter: World's Collide

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

Schrijf zelf een review
loading