Skyfire: Hoewel een geologe voorspelt dat een sluimerende vulkaan, trekpleister van een Chinees themapark, op uitbarsten staat, weigeren overheid en zakenlui de bezoekers te evacueren. Als het eiland plots bedolven wordt onder vuurballen en lavastromen, ontbrandt letterlijk en figuurlijk een race tegen de tijd om iedereen te redden.
×
Skyfire
Hoewel een geologe voorspelt dat een sluimerende vulkaan, trekpleister van een Chinees themapark, op uitbarsten staat, weigeren overheid en zakenlui de bezoekers te evacueren. Als het eiland plots bedolven wordt onder vuurballen en lavastromen, ontbrandt letterlijk en figuurlijk een race tegen de tijd om iedereen te redden.
Details
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland, BelgiŽ
×
Reviews (1)Skyfire
Geschreven door: Nicole
   31-12-2020
Een chinese rampenfilm uit 2019 geregisseerd door Simon West (van o.a de films: Con air, The mechanic, The expendables 2).Het verhaal is simpel van opzet en kun je het beste kijken met het verstand op 0! De film kijkt makkelijk weg, een echte popcorn movie! Jack Harris een inhalige zakenman heeft op Tianhuo Island een adembenemend avonturenpark geopend, op een werkende vulkaan die fungeert als trekpleister. Geologe Meng Li, die al eerder haar moeder verloor aan de vulkaan, ondekt dat deze weer op uitbarsten staat. Jack wilt hier niets van weten. Jammer dat de actie beelden nep uitzien.
Schrijf zelf een review