Archive (2020) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Het is 2038. Robotontwikkelaar George Almore werkt op een geheime basis aan een robot die nauwelijks te onderscheiden is...
Archive

Archive

Drama Sciencefiction Mysterie
Taal: Engels Jaar: 2020 Duur: 1 u 45 min

Het is 2038. Robotontwikkelaar George Almore werkt op een geheime basis aan een robot die nauwelijks te onderscheiden is van een mens. Elk prototype is een steeds geavanceerdere versie van zijn vrouw, Jules, die omkwam bij een zwaar auto-ongeluk. Zijn laatste prototype nadert de productiefase, eveneens de meest risicovolle fase. En er staat veel op het spel voor George, daar hij een doel voor ogen heeft dat hij verborgen wil houden. Hij wil namelijk herenigd worden met zijn overleden vrouw.

Geavanceerde robots Emotioneel Futuristisch Kunstmatige intelligentie High-tech lab 2038 Afgelegen locatie

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Deze film komt ook voor in:

Nicole
Een sciencefiction film uit 2020. De film speelt zich af in 2038 en volgd de wetenschapper George (acteur Theo James) die kunstmatige intelligentie nog een stap hoger wilt tillen. Op een afgelegen locatie werkt hij aan een 3 tal robotten J1, J2 en zijn nieuwste prototypee en echte mens-equivalent met het doel herenigd worden met zijn vrouw. De J staat dan ook voor zijn verongelukte vrouw Jane (actrice Stacy Martin). Ik vind er te weinig spanning en diepgang inzitten, jammer. Het had zeker een goede film kunnen zijn. Doch zeker het kijken waard. Het einde heeft een verassende onverwachte twist
loading