18cdf49ea54eec029238fcc95f76ce41
Where'd You Go, Bernadette online kijken / downloaden: Bernadette Fox is een getalenteerde architect. Wanneer een project in LA een grote tegenslag voor haar wordt, besluit ze samen met haar man naar Seattle te verhuizen. Ze krijgen een dochter, maar verder sluit Bernadette zich voor andere mensen af. Ze wil een reis organiseren, maar wanneer blijkt dat haar enige contactpersoon in de buitenwereld een criminele organisatie is, vlucht Bernadette. Haar man en dochter gaan op reis om hun vrouw en moeder terug te vinden. - Where'd You Go, Bernadette
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Where'd You Go, Bernadette
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Where'd You Go, Bernadette

Bernadette Fox is een getalenteerde architect. Wanneer een project in LA een grote tegenslag voor haar wordt, besluit ze samen met haar man naar Seattle te verhuizen. Ze krijgen een dochter, maar verder sluit Bernadette zich voor andere mensen af. Ze wil een reis organiseren, maar wanneer blijkt dat haar enige contactpersoon in de buitenwereld een criminele organisatie is, vlucht Bernadette. Haar man en dochter gaan op reis om hun vrouw en moeder terug te vinden.
Waardering:
Acteurs: Cate Blanchett, Billy Crudup, Emma Nelson
Categorie: Drama
Komedie
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!