Archive: Het is 2038. Robotontwikkelaar George Almore werkt op een geheime basis aan een robot die nauwelijks te onderscheiden is van een mens. Elk prototype is een steeds geavanceerdere versie van zijn vrouw, Jules, die omkwam bij een zwaar auto-ongeluk. Zijn laatste prototype nadert de productiefase, eveneens de meest risicovolle fase. En er staat veel op het spel voor George, daar hij een doel voor ogen heeft dat hij verborgen wil houden. Hij wil namelijk herenigd worden met zijn overleden vrouw.
×
Archive
Het is 2038. Robotontwikkelaar George Almore werkt op een geheime basis aan een robot die nauwelijks te onderscheiden is van een mens. Elk prototype is een steeds geavanceerdere versie van zijn vrouw, Jules, die omkwam bij een zwaar auto-ongeluk. Zijn laatste prototype nadert de productiefase, eveneens de meest risicovolle fase. En er staat veel op het spel voor George, daar hij een doel voor ogen heeft dat hij verborgen wil houden. Hij wil namelijk herenigd worden met zijn overleden vrouw.
Details
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland, BelgiŽ
×
Reviews (1)Archive
Geschreven door: Nicole
   26-12-2020
Een sciencefiction film uit 2020. De film speelt zich af in 2038 en volgd de wetenschapper George (acteur Theo James) die kunstmatige intelligentie nog een stap hoger wilt tillen. Op een afgelegen locatie werkt hij aan een 3 tal robotten J1, J2 en zijn nieuwste prototypee en echte mens-equivalent met het doel herenigd worden met zijn vrouw. De J staat dan ook voor zijn verongelukte vrouw Jane (actrice Stacy Martin). Ik vind er te weinig spanning en diepgang inzitten, jammer. Het had zeker een goede film kunnen zijn. Doch zeker het kijken waard. Het einde heeft een verassende onverwachte twist
Schrijf zelf een review
loading