QT8: The First Eight (2019) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Tarantino is een autodidact die op 15-jarige leeftijd school verlaat en volkomen overtuigd van zijn eigen...
QT8: The First Eight

QT8: The First Eight

Documentaire
Taal: Engels Jaar: 2019 Duur: 1 u 37 min

Tarantino is een autodidact die op 15-jarige leeftijd school verlaat en volkomen overtuigd van zijn eigen artistieke kunnen, meteen vanaf het begin alles op zijn eigen en unieke manier doet. Achter de camera schatert hij om zijn eigen vondsten en danst hij mee tijdens de beroemde dansscène in Pulp Fiction. Van de armoedzaaier die hij was toen hij nog logeerde bij iemand op de bank als hij Reservoir Dogs maakt, tot de man die op grootse wijze John Travolta en Pam Grier weer terugbrengt in de spotlights.

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Anneke
Zo fantastisch om acteurs en actrices te horen praten met stralende ogen over het hoe en wat van spelen in een film met deze filmliefhebber tot in het bot. Daar kan je alleen maar van houden en bewonderen. Bedankt voor je prachtige films Tarantino.

Deze film komt ook voor in:

loading