Catch .44 (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Tess werkt in een stripclub wanneer zij Mel ontmoet. Deze charismatische crimineel biedt haar de kans op een beter leven...
Catch .44

Catch .44

Actie Thriller
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 1 u 30 min

Tess werkt in een stripclub wanneer zij Mel ontmoet. Deze charismatische crimineel biedt haar de kans op een beter leven door dubieuze klussen voor hem te doen. Als Tess opdracht krijgt om samen met haar vriendinnen Kara en Dawn een drugsdeal van een concurrent te onderscheppen, lijkt er geen vuiltje aan de lucht. Maar als de dames in het afgelegen restaurant van kok Billy toeslaan, loopt de situatie volledig uit de hand. Als ook de psychopathische moordenaar Ronny opduikt, ontaard de simpele klus in een bizar kat-en-muisspel waarbij de kogels alle kanten op vliegen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Catch .44 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Ik vond het een waardeloze film. Bruce Willis speelt nauwelijks een rol van betekenis. Het is een film die zich vrijwel geheel in een diner afspeelt en boeit voor geen minuut.
Anoniem
Ik vond deze film wat tegenvallen. Niet echt een Bruce Willis-film, hij kwam er weinig in voor. Had er veel meer van verwacht. Heb de film afgekeken, maar niet echt met genoegen. Het was meer 'ik heb deze besteld dus kijk ik maar'.
Anoniem
Je blijft je lang afvragen 'waar gaat het nu eigenlijk over?'. De film is boeiend om naar te kijken, zit tempo in de film, en leuke personages. Echter het verhaal is niet echt bijzonder en blijft zeker niet hangen.
We hebben er geen spijt van deze film te huren. Het was prima avondvullend. Wil je echt een topfilm? Zoek dan nog even verder....
Jam
Een saaie film zonder interessante verhaallijn. De inhoud van het verhaal is niet boeiend.
De film leek mij na het lezen van de beschrijving ervan leuk om te kijken, maar is zwaar tegengevallen! De film heeft mij van het begin tot en met het eind niet geboeid. Ook vallen de personages van het verhaal tegen. Dat Bruce Willis in de film speelt, misleidt de inhoud van de film. Bruce Willis speelt namelijk een kleine en vooral zwakke rol.
Ik vond de film zo saai en niet boeiend dat ik wel tien keer de film heb verder gespoeld. Kortom, een film dat niet de moeite waard is om naar te kijken!
loading