Legionnaire (1998) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Alain Lefevre (Jean-Claude van Damme) is een Franse playboy die verliefd wordt op de vriendin van een gevaarlijke...
Legionnaire

Legionnaire

Actie
Taal: Engels Jaar: 1998 Duur: 1 u 35 min

Alain Lefevre (Jean-Claude van Damme) is een Franse playboy die verliefd wordt op de vriendin van een gevaarlijke maffiabaas. Wanneer de maffiabaas achter hun verboden affaire komt, vlucht Alain voor zijn leven. In Noord-Afrika gaat hij in dienst bij het genadeloze Franse Vreemdelingenlegioen. Het legioen staat onder commando van een gewelddadige officier en Alain moet zich zien te redden temidden van onbetrouwbare, agressieve collega's en de bloeddorstige guerilla's. Na zijn diensttijd wil hij terugkeren naar Parijs om de maffia aan te pakken. Maar voor het zover is, zal hij eerst de nodige overwinningen moeten behalen...

Van Damme Intense actie Gespannen sfeer Overlevingsthematiek Gevechtsscènes Historisch 1920s Noord-Afrika

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9
Paul
Ik heb deze film nu reeds 4 keer gezien en hij blijft goed. Ondanks dat het een gouwe ouwe is blijft de boodschap ook in deze tijd duidelijk.
loading