Flodder in Amerika! online kijken / downloaden: Zonnedael stuurt de familie Flodder in het kader van een cultureel uitwisselingsprogramma naar de Verenigde Staten. Op het vliegveld van New York worden de Flodders aangezien voor wetenschappers en komen ze terecht in een exclusief hotel. De verwisseling wordt ontdekt en ze worden op straat gezet. Als dochter Kees een relatie aanknoopt met de zoon van de Amerikaanse president en door toedoen van zoon Kees het vrijheidsbeeld wordt opgeblazen, wordt de familie het land uitgezet. Maar niet voordat ze er nog een slaatje uit weten te slaan. - Flodder in Amerika!
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Flodder in Amerika!
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Flodder in Amerika!

Zonnedael stuurt de familie Flodder in het kader van een cultureel uitwisselingsprogramma naar de Verenigde Staten. Op het vliegveld van New York worden de Flodders aangezien voor wetenschappers en komen ze terecht in een exclusief hotel. De verwisseling wordt ontdekt en ze worden op straat gezet. Als dochter Kees een relatie aanknoopt met de zoon van de Amerikaanse president en door toedoen van zoon Kees het vrijheidsbeeld wordt opgeblazen, wordt de familie het land uitgezet. Maar niet voordat ze er nog een slaatje uit weten te slaan.
Waardering:
Acteurs: René van 't Hof, Stefan de Walle, Huub Stapel
Categorie: Komedie
Nederlandstalig

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!