The Last Full Measure: William H. Pitsenbarger is een medic die meer dan zestig Amerikaanse soldaten redde voordat hij om het leven kwam in een van de bloederigste veldslagen van de Vietnamoorlog. TweeŽndertig jaar later onderzoekt Scott Huffman, een medewerker van het Pentagon, waarom Pitsenbarger nog steeds niet postuum de Medal of Honor heeft gekregen. Hij ontdekt een samenzwering op hoog niveau en moet zijn carriŤre op het spel zetten om gerechtigheid te vinden voor Pitsenbarger, zijn familie ťn oorlogskameraden.
×
The Last Full Measure
William H. Pitsenbarger is een medic die meer dan zestig Amerikaanse soldaten redde voordat hij om het leven kwam in een van de bloederigste veldslagen van de Vietnamoorlog. TweeŽndertig jaar later onderzoekt Scott Huffman, een medewerker van het Pentagon, waarom Pitsenbarger nog steeds niet postuum de Medal of Honor heeft gekregen. Hij ontdekt een samenzwering op hoog niveau en moet zijn carriŤre op het spel zetten om gerechtigheid te vinden voor Pitsenbarger, zijn familie ťn oorlogskameraden.
Details
Geluid: 5.1
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (1)The Last Full Measure
Geschreven door: Nicole
   01-01-2021
Een amerikaanse oorlog/drama film uit 2019, gebaseerd op ware feiten. Wat een prachtige adembenemende maar emotionele film. Het verhaal volgt Pentagon-staflid Scott Huffman (Sebastian Stan) die de taak krijgt om te onderzoeken waarom vietnam held William H. Pitsenbarger ( Jeremy Irvine ) voor 32 jaar terug niet de Medal of Honor heeft gekregen. William wist op 11 april 1966, ruim 60 soldaten te redden met gevaar voor eigen leven. Scott begint met tegenzin aan dit onderzoek, maar raakt als snel betrokken en gaat tot het uiterste. De cast zet een geweldige prestatie neer. Zeer goede film!
Schrijf zelf een review
loading