a6e4f250fb5c56aaf215a236c64e5b0a
Happy Halloween, Scooby-Doo! online kijken / downloaden: De favoriete feestdag van Scooby-Doo en Shaggy is aangebroken: Halloween! Maar dit jaar wordt de feestdag ruw verstoord. Het pompoenveldje van de buurt is ge´nfecteerd met giftig slijm, waardoor er ineens uitgeholde pompoenen rondvliegen en een megagrote pompoenleider alles op zijn pad verplettert. Het is aan Scooby-Doo en zijn team om samen met hun vrienden Bill Nye The Science Guy en Elvira Mistress of the Dark dit reusachtige mysterie op te lossen en Crystal Cove te redden! - Happy Halloween, Scooby-Doo!
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Happy Halloween, Scooby-Doo!
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Happy Halloween, Scooby-Doo!

De favoriete feestdag van Scooby-Doo en Shaggy is aangebroken: Halloween! Maar dit jaar wordt de feestdag ruw verstoord. Het pompoenveldje van de buurt is ge´nfecteerd met giftig slijm, waardoor er ineens uitgeholde pompoenen rondvliegen en een megagrote pompoenleider alles op zijn pad verplettert. Het is aan Scooby-Doo en zijn team om samen met hun vrienden Bill Nye The Science Guy en Elvira Mistress of the Dark dit reusachtige mysterie op te lossen en Crystal Cove te redden!
Waardering:
Categorie: Animatie
Kids
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!