Alone (2020) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In een poging met het verlies van haar echtgenoot om te gaan trekt Jessica zich een tijdje terug uit de stad. Haar wordt...
Alone

Alone

Thriller
Taal:Engels Jaar:2020 Duur:1 u 34 min

In een poging met het verlies van haar echtgenoot om te gaan trekt Jessica zich een tijdje terug uit de stad. Haar wordt echter geen rust gegund als ze door een ontvoerder naar een blokhut wordt gebracht. Wanneer ze weet te ontsnappen komt ze in de wildernis terecht die nog gevaarlijker blijkt dan haar achtervolger.

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9
Barbara
Om de dood van haar man te verwerken trekt Jessica er een tijdje tussenuit.Rust wordt haar echter niet gegund,want eenmaal in de auto veranderd haar leven al snel in een nachtmerrie.Ze wordt onderweg lastig gevallen en uiteindelijk ontvoerd naar een blokhut in een afgelegen bosgebied.Als Jessica eenmaal weet te ontsnappen komt ze in de wildernis terecht waar haar ontvoerder haar maar blijft achtervolgen.Hij weet van geen ophouden en rust niet voordat hij haar weer te pakken heeft.Jessica geeft niet op en gaat de uitdaging met haar ontvoerder aan.De film is van begin tot eind super spannend.

Deze film komt ook voor in

Reviews

Nicole
Alone is een Amerikaanse thriller uit 2020 en werd 18 september 2020 in de VS uitgebracht in theaters en op video-on-demand. Jessica besluit na het verlies van haar man te verhuizen en vertrekt met een volgeladen aanhangwagen richting haar nieuwe bestemming. Al snel komt ze tijdens haar rit dezelfde rare man overal tegen. Ze wordt ontvoerd, maar weet te ontsnappen waarna het een gevecht wordt op leven en dood. De spanning bouwt zich goed op. Leuke en vermakelijke film. De minimalistische aanpak verhoogd het thriller gehalte en maakt de film aangrijpend en spannend. Cast zit goed in hun rol!
loading