Alone: In een poging met het verlies van haar echtgenoot om te gaan trekt Jessica zich een tijdje terug uit de stad. Haar wordt echter geen rust gegund als ze door een ontvoerder naar een blokhut wordt gebracht. Wanneer ze weet te ontsnappen komt ze in de wildernis terecht die nog gevaarlijker blijkt dan haar achtervolger.
×
Alone
In een poging met het verlies van haar echtgenoot om te gaan trekt Jessica zich een tijdje terug uit de stad. Haar wordt echter geen rust gegund als ze door een ontvoerder naar een blokhut wordt gebracht. Wanneer ze weet te ontsnappen komt ze in de wildernis terecht die nog gevaarlijker blijkt dan haar achtervolger.
Details
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland, BelgiŽ
×
Reviews (1)Alone
Geschreven door: Nicole
   01-02-2021
Alone is een Amerikaanse thriller uit 2020 en werd 18 september 2020 in de VS uitgebracht in theaters en op video-on-demand. Jessica besluit na het verlies van haar man te verhuizen en vertrekt met een volgeladen aanhangwagen richting haar nieuwe bestemming. Al snel komt ze tijdens haar rit dezelfde rare man overal tegen. Ze wordt ontvoerd, maar weet te ontsnappen waarna het een gevecht wordt op leven en dood. De spanning bouwt zich goed op. Leuke en vermakelijke film. De minimalistische aanpak verhoogd het thriller gehalte en maakt de film aangrijpend en spannend. Cast zit goed in hun rol!
Schrijf zelf een review
loading