Alone: In een poging met het verlies van haar echtgenoot om te gaan trekt Jessica zich een tijdje terug uit de stad. Haar wordt echter geen rust gegund als ze door een ontvoerder naar een blokhut wordt gebracht. Wanneer ze weet te ontsnappen komt ze in de wildernis terecht die nog gevaarlijker blijkt dan haar achtervolger.
×
Alone
In een poging met het verlies van haar echtgenoot om te gaan trekt Jessica zich een tijdje terug uit de stad. Haar wordt echter geen rust gegund als ze door een ontvoerder naar een blokhut wordt gebracht. Wanneer ze weet te ontsnappen komt ze in de wildernis terecht die nog gevaarlijker blijkt dan haar achtervolger.
Details
Geluid: 5.1
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland, BelgiŽ
×
Reviews (2)Alone
Geschreven door: Barbara
   08-05-2021
Om de dood van haar man te verwerken trekt Jessica er een tijdje tussenuit.Rust wordt haar echter niet gegund,want eenmaal in de auto veranderd haar leven al snel in een nachtmerrie.Ze wordt onderweg lastig gevallen en uiteindelijk ontvoerd naar een blokhut in een afgelegen bosgebied.Als Jessica eenmaal weet te ontsnappen komt ze in de wildernis terecht waar haar ontvoerder haar maar blijft achtervolgen.Hij weet van geen ophouden en rust niet voordat hij haar weer te pakken heeft.Jessica geeft niet op en gaat de uitdaging met haar ontvoerder aan.De film is van begin tot eind super spannend.
Geschreven door: Nicole
   01-02-2021
Alone is een Amerikaanse thriller uit 2020 en werd 18 september 2020 in de VS uitgebracht in theaters en op video-on-demand. Jessica besluit na het verlies van haar man te verhuizen en vertrekt met een volgeladen aanhangwagen richting haar nieuwe bestemming. Al snel komt ze tijdens haar rit dezelfde rare man overal tegen. Ze wordt ontvoerd, maar weet te ontsnappen waarna het een gevecht wordt op leven en dood. De spanning bouwt zich goed op. Leuke en vermakelijke film. De minimalistische aanpak verhoogd het thriller gehalte en maakt de film aangrijpend en spannend. Cast zit goed in hun rol!
Schrijf zelf een review
loading