1bcef5d8bd566084523bf65b7e1a245d
Bad Education online kijken / downloaden: Dr. Frank Tassone was een gladde, charismatische directeur die Roslyn High School tot het hoogste niveau van onderwijs wist te brengen. Aan de andere kant was hij ook betrokken bij een verduisteringszaak van 11 miljoen dollar die de betere kringen van Long Island flink door elkaar schudde. Hij co÷rdineerde de grootste verduisteringszaak op een openbare school in de Amerikaanse geschiedenis - uiteindelijk ontdekt door een vasthoudende jonge verslaggever van de schoolkrant. - Bad Education
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Bad Education
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Bad Education

Dr. Frank Tassone was een gladde, charismatische directeur die Roslyn High School tot het hoogste niveau van onderwijs wist te brengen. Aan de andere kant was hij ook betrokken bij een verduisteringszaak van 11 miljoen dollar die de betere kringen van Long Island flink door elkaar schudde. Hij co÷rdineerde de grootste verduisteringszaak op een openbare school in de Amerikaanse geschiedenis - uiteindelijk ontdekt door een vasthoudende jonge verslaggever van de schoolkrant.
Waardering:
Acteurs: Hugh Jackman, Ray Romano, Welker White
Categorie: Drama
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!