92f54963fc39a9d87c2253186808ea61
Deep Blue Sea 3 online kijken / downloaden: Elk jaar komt de witte haai naar het door Emma geleide reservaat om te paren. Het idyllische bestaan wordt abrupt afgebroken wanneer Emma's ex-vriend arriveert, op jacht naar drie haaien die worden beschuldigd van de afslachting van mensen. Hun moeder Bella was genetisch gemanipuleerd om slimmer en destructiever te zijn. De doden stapelen zich op en het wordt duidelijk dat Bella's nakomelingen haar verbeteringen hebben gerfd. Als zij zich voortplanten, komt er een eind aan het leven zoals we dat kennen. - Deep Blue Sea 3
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Deep Blue Sea 3
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Deep Blue Sea 3

Elk jaar komt de witte haai naar het door Emma geleide reservaat om te paren. Het idyllische bestaan wordt abrupt afgebroken wanneer Emma's ex-vriend arriveert, op jacht naar drie haaien die worden beschuldigd van de afslachting van mensen. Hun moeder Bella was genetisch gemanipuleerd om slimmer en destructiever te zijn. De doden stapelen zich op en het wordt duidelijk dat Bella's nakomelingen haar verbeteringen hebben gerfd. Als zij zich voortplanten, komt er een eind aan het leven zoals we dat kennen.
Waardering:
Acteurs: Emerson Brooks, Tania Raymonde, Nathaniel Buzolic
Categorie: Actie
Horror
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!