fb647ca6672b0930e9d00dc384d8b16f
Skate Kitchen online kijken / downloaden: Camille is 18 jaar en dol op skateboarden. Dat vindt haar moeder maar niks, en na een blessure moet Camille beloven om nooit meer te skaten. Via Instagram komt Camille in contact met 'The Skate Kitchen', meisjes die stuk voor stuk 'leven om te skaten'. Ze voelt zich meteen welkom bij de groep en dankzij hun wilde levensstijl gaat er een nieuwe wereld voor haar open. Camille loopt weg van huis en haar moeder en trekt in bij een van haar nieuwe vriendinnen. Tot de liefde hun fragiele band onder druk zet. - Skate Kitchen
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Skate Kitchen
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Skate Kitchen

Camille is 18 jaar en dol op skateboarden. Dat vindt haar moeder maar niks, en na een blessure moet Camille beloven om nooit meer te skaten. Via Instagram komt Camille in contact met 'The Skate Kitchen', meisjes die stuk voor stuk 'leven om te skaten'. Ze voelt zich meteen welkom bij de groep en dankzij hun wilde levensstijl gaat er een nieuwe wereld voor haar open. Camille loopt weg van huis en haar moeder en trekt in bij een van haar nieuwe vriendinnen. Tot de liefde hun fragiele band onder druk zet.
Waardering:
Acteurs: Rachelle Vinberg, Dede Lovelace, Nina Moran
Categorie: Drama
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!