Arbitrage (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Zakenman Robert Miller lijkt alles te hebben: geld, macht en een prachtig gezin. In werkelijkheid zit hij diep in de...
Arbitrage

Arbitrage

Drama Thriller
Taal:Engels Jaar:2012 Duur:1 u 42 min

Zakenman Robert Miller lijkt alles te hebben: geld, macht en een prachtig gezin. In werkelijkheid zit hij diep in de schulden en houdt hij er een maîtresse op na. Om schoon schip te kunnen maken, zet hij alles op alles om zijn bedrijf te verkopen. Dan krijgt hij een auto-ongeluk met zijn minnares, waarbij zij om het leven komt. Miller wist al zijn sporen, maar rechercheur Bryer bijt zich vast in de zaak. Als Miller alles dreigt te verliezen, gaat hij tot het uiterste om dit te voorkomen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Arbitrage aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Y
Perfecte film. Aanrader!

Reviews

Anoniem
Beter verwacht, maar de verhaallijn is wel goed voor de mensen die van een goed verhaal houden
Anoniem
Superspannende film die je helemaal meesleept in het verhaal van de hoofdpersoon. Iets aan de trage kant maar dat doet de film niet ten onder!!
Anoniem
Ik vond deze film een tegenvaller. Ook ik was nieuwsgierig na de spannend trailer. Maar de spannende trailer laat dan ook het enige spannende stukje uit de film zien. De rest vond ik saai en langdradig. Ik voelde niet veel empathie voor de personages en ik haat open eindes. Deze film stopt heel plotseling, wat niet past bij de rest van de niet spanning.
Anoniem
Richard Gere schittert weer in deze dramafilm. Hij begint wat langzaam en elke keer als je denkt dat je weet hoe het zit kom er weer iets nieuws om de hoek. De film toont aan dat je met geld niet alles kunt maar ook the show must go on.
Stefan
Ik vind het een spannende film; mooi in elkaar gezet, goede verhaallijn en prima acteerwerk. Het einde was redelijk verrassend.
Ik kan 'm zeker aanraden aan mensen die van dit genre houden.
Ik zou zeggen: acteerwerk 8, spanning 8, verhaallijn 7. Gemiddeld dus een 8!
Anoniem
Mooie film komt natuurlijk mede door de hoofdrolspeler. Hij is mijn lievelingsspeler. Je valt echt niet in slaap, wat ik bij sommige films wel heb als ze te langdradig zijn. Maar hier zit echt wel veel actie in van het ene voorval naar het andere. Superspannend en een geweldige afloop. Eind goed al goed.
Anoniem
Leuke en spannende dramafilm met Richard Gere. Verhaal gaat over, naar het lijkt, een rijke en succesvolle zakenman, waarbij alles voor de wind gaat. Echter blijkt toch dat het geluk niet helemaal opgaat. Ook een liefdesaffaire met een andere vrouw zorgt ervoor dat het geluk hem de rug toekeert en hij in een 'web' van leugens en zakelijke conflicten terechtkomt. Einde is inderdaad totaal niet voorspellend!
Rene
De verwachtingen zijn hooggespannen. Zeker met Richard Gere in de hoofdrol. De verhaallijn is goed en boeit tot het eind. Komt er rechtvaardigheid, of is het echt zo dat je met geld alles kunt kopen. Ook je onschuld? Dat laat ik in het midden. Wel loopt de film wat abrupt af en laat die je eigenlijk met een redelijk onvoldaan gevoel achter. Wel is het een film die je gezien moet hebben, maar verwacht er niet te veel van.
Anoniem
Arbitrage is een vrij behoorlijke film met een degelijke cast en vooral interessant script. Zonder echt memorabel te worden, is de film gewoon een aanrader om te kijken. Gere is als vanouds intrigerend. De plot vond ik in tegenstelling tot andere recensenten verre van storend: het is duidelijk hoe het verder gaat.
Geert
Goede hoofdacteurs, zij dragen ook de film. Met minder bekende acteurs zou het een film zijn die niet veel in de kijker zou staan. Het verhaal van de rijke man die zicht god waant, die zijn vrouw en familie bedriegt en tijdens dat bedrog slaat het noodlot toe. Rijke man koopt zich uit, maar krijgt het thuis allemaal niet meer verkocht. Uiteindelijk is ‘t het bedrog van het OM, die in hun ijver om de rijke stinkerd te pakken zelf de regels breken, die hen de overwinning kost. En de rijke gaat vrijuit...of toch niet? De vrouw zal beslissen...en dan...film gedaan. Eerlijk gezegd had ik daar nog niet het einde al verwacht, en misschien was het toch goed getimed. Geen super film, geen super scenario, maar eentje die in het rijtje past.
Anoniem
Ik had op basis van de cast toch een iets hoger niveau verwacht. Desondanks geen onaardige film, ietwat voorspelbaar, maar wel met een dosis spanning. Genoeg om entertainend te zijn. Paar aardige bijrollen, Susan Sarandon had qua rol meer inhoud mogen hebben.
Anoniem
Het is geen hoogvlieger en dat is jammer. Het dilemma-gehalte is groot en je verwacht dat het water aan de lippen-gevoel heel sterk wordt uitgewerkt en dat gebeurt dus niet. Dat is jammer want het had zoveel beter gekund. Wel meer dan aardig om aan te zien. Richard Gere speelt wel sterk in deze film. Rol Sarandon is pover. Wederom jammer want zij heeft zoveel meer in haar mars.
Joyce
Na het zien van een voorstukje was ik enorm enthousiast om deze film te gaan zien. Echter geeft het toch een vertekend beeld af. Ik had meer spanning verwacht en meer intriges zoals we van Richard Gere gewend zijn. Het is meer een cliché-verhaal dat spannend verkocht wordt. Erg jammer, een behoorlijke tegenvaller. Ik zou deze film niet aanraden bij mijn vrienden.
René
Dacht dat ik een fantastische film in handen zou hebben na het zien van de trailer en interviews. Helaas moet ik bekennen dit toch een mindere triller/drama te vinden. Gere speelt sterk en je voelt de ellende die hij ervaart. De rol van Sarandon vond ik magertjes voor zo'n top actrice. Het plot gaat naar mijn mening allemaal te snel en is wat magertjes en toevallig. het had allemaal wat meer uitgediept mogen zijn. Helaas een open einde wat je laat raden wat hij gaat doen....... Goede film mede door Gere, maar zeker geen topper in zijn genre!
Anoniem
Een echte Gere film, veel macht en veel geld! Goed verhaal en sterk acteerwerk. Afloop is tegenvallend en laat je met teveel vragen achter en dat is erg jammer gezien de spanning in de film. Sarandon is ook weer op haar best en helemaal in haar element! Ik raad deze film iedereen aan en hoop dat er een vervolg komt!
loading