8ff3fdef6f5144f50eb2a83cd34baa5d
Arbitrage online kijken / downloaden: Zakenman Robert Miller lijkt alles te hebben: geld, macht en een prachtig gezin. In werkelijkheid zit hij diep in de schulden en houdt hij er een maîtresse op na. Om schoon schip te kunnen maken, zet hij alles op alles om zijn bedrijf te verkopen. Dan krijgt hij een auto-ongeluk met zijn minnares, waarbij zij om het leven komt. Miller wist al zijn sporen, maar rechercheur Bryer bijt zich vast in de zaak. Als Miller alles dreigt te verliezen, gaat hij tot het uiterste om dit te voorkomen. - Arbitrage
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Arbitrage

Zakenman Robert Miller lijkt alles te hebben: geld, macht en een prachtig gezin. In werkelijkheid zit hij diep in de schulden en houdt hij er een maîtresse op na. Om schoon schip te kunnen maken, zet hij alles op alles om zijn bedrijf te verkopen. Dan krijgt hij een auto-ongeluk met zijn minnares, waarbij zij om het leven komt. Miller wist al zijn sporen, maar rechercheur Bryer bijt zich vast in de zaak. Als Miller alles dreigt te verliezen, gaat hij tot het uiterste om dit te voorkomen.
Waardering:
Acteurs: Richard Gere, Susan Sarandon, Tim Roth, Nate Parker, Laetitia Casta, Brit Marling
Categorie: Drama
Thriller
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!