Gangster Squad (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Los Angeles, 1949. De meedogenloze maffiakoning Mickey Cohen voert het bewind in de stad en verrijkt zich door de...
Gangster Squad

Gangster Squad

Thriller
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 48 min

Los Angeles, 1949. De meedogenloze maffiakoning Mickey Cohen voert het bewind in de stad en verrijkt zich door de inkomsten uit drugs, wapens, prostitutie en - als het even kan - elke weddenschap die afgesloten wordt ten westen van Chicago. En hij doet dit alles dankzij de bescherming van niet alleen z'n eigen crew, maar ook van de politie en de politici die hij onder de duim houdt. Hij schrikt zelfs de moedigste en hardste agenten af, behalve een kleine geheime afdeling van de LAPD die de krachten bundelt om Cohen neer te brengen.

Cinematografie Actievol Misdaadthriller Klassieke auto's Jaren '40 Los Angeles

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Bengt
Echt een supergoede film van het begin tot het eind. Veel actie en spanning en je zit op het puntje van je stoel. En Sean Penn als 'the bad guy'. Ouderwets getinte maffiafilm in de trend van 'the Godfather', alleen de "I'm stuck to the screen"-factor was veel hoger. Genoten hebben we ervan!!

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Anoniem
Wat een topper is dit! Dit is een spannende maffiafilm. Het acteerwerk is top, de sfeer in de film wordt goed neergezet en ondanks dat de film lang duurt is de film geen moment saai. Het verhaal is niet heel origineel en we hebben dit soort films al vaker gezien, maar dit is weer eens een goede maffiafilm. Ik zou deze film zeker aanraden voor als je een avondje niks te doen hebt
Stefan
Heerlijke film. Sean Penn op zijn best! Compleet met 3-delig kostuum, gleufhoed, bordeelslijpers, Tommyguns en oude Chevy's... precies zoals je bij dit genre mag verwachten. Ja ik weet wel dat het niet origineel is allemaal en de verhaallijn is ook al zo oud als de weg naar Rome maar wat geeft dat?! Zolang de acteurs de film lekker neerzetten en de kogels om je oren vliegen zit je toch een heerlijke film te kijken! Aanrader!
Maarten
Goede film met stoere mannen en een hele mooie vrouw. Sean Penn zet de gangster Mickey Cohen fantastisch neer, zoals we van hem mogen verwachten. Ook de andere acteurs zijn geweldig om naar te kijken. De film ziet er zeer mooi uit. Als je zin hebt in een echte gangsterfilm met lekker veel actie, dan moet je deze gaan kijken.
Anoniem
Ouderwetse maffia-film met veel actie en geweld. Ruige film en goed gespeeld. Als je houdt van het genre, Untouchables, Gotti, Godfather, enz. zal ook deze je aanstaan. De film past uitstekend in het rijtje en is eigenlijk eindelijk weer een die aan dat rijtje toegevoegd mag worden. Penn mooi van lelijkheid... Past uitstekend bij de zaterdagavond..
Anoniem
Ik vond het een erg goede film. Sean Penn speelt zijn rol heel goed.
Spannend van begin tot eind. Verhaallijn is erg goed en blijft boeien.
Het zal geen klassieker worden zoals Scarface, maar zeker de moeite waard om te kijken.
Sommige vergelijken deze film met klassiekers met Al Pacino in de hoofdrol, maar dat is niet terecht en gaat te ver.
Ashna
Plotmatig laat deze film behoorlijk wat steken vallen. Het is absoluut geen gangsterdrama of geweldsorgie wel een flinke dosis zwarte humor, maar enigszins kleurloos. Heel matig uitgewerkte film, wel goede acteurs. Ryan komt wat wijverig over met z'n stem en houding af en toe. Josh Brolin en Sean zijn oke in deze film. Al met al niet echt slecht maar zeker niet goed. Van mij krijgt ie een magere 5
Anoniem
Heb gedurende de hele film op het puntje van mijn stoel gezeten. De film begint direct. Het wordt meteen in het begin duidelijk dat er een opdracht ligt: er moet een maffiabaas worden uitgeschakeld. En snel! Gebeurt dit niet snel, dan is Los Angelos verloren. Deze snelheid zit er gedurende de hele film in. En dat is goed gedaan.

De hoofdrolspeler die de opdracht heeft om de maffiabaas snel uit te schakelen is dan ook iemand die snel, slim, praktisch en doortastend is. De maffiabaas heeft dezelfde eigenschappen, dus het is een gevecht tussen de sterksten. De hoofdrolspeler heeft een team van mensen samengesteld die elkaar allemaal aanvullen en stuk voor stuk nodig zijn om de sluwe en sterke maffiabaas uit te schakelen. Het blijft tot de laatste minuut spannend wie dit gaat winnen.

Een kleine kanttekening is dat de vuurgevechten (soms) wat onrealistisch zijn, maar dit doet niets af aan de verhaallijn en dat deze film zéker de moeite waard is om te kijken!
Anoniem
Een echte uit de maffiareeks, met veel oude gewoonten en maffiastreken. Goed verhaal en een mooi script. En een mooie show up van acteurs!! Niet de minste namen hoor Nick Nolte & Sean Penn. Een mooie en harde en met momenten lugubere film!!! AANRADER!!
Geert
Wanneer gangster Cohen op punt staat de stad LA over te nemen (de politie, politiek en gerecht heeft hij al in zijn binnenzak) treedt 1 politieman in actie. Met gevaar voor eigen leven richt hij samen met 4 anderen Gangster Squad op. Een team dat voor niets terugdeinst, dat hard en snel toeslaat. Cohen zal niet neergaan zonder een gevecht en een kleine oorlog breekt uit in LA met als prijs: De Stad.
Benieuwd of het recht zegeviert? ..... Goede film, wel minder dan de hype deed vermoeden maar zeer zeer sterke acteurs! Goede film.
Kris
In Los Angeles staat de maffia van Mickey Cohen aan de top. Ze kopen alle politici en rechters om en een groot deel van het politiekorps. Zo kunnen ze ongestoord hun vuile zaakjes doen. Maar één politiemand heeft er meer dan de buik van vol. hij neemt dan ook graag de taak op om een team samen te stellen die het tegen Cohen moet opnemen. Samen met zijn vrouw kiezen ze de perfecte collega's en dan gaan ze aan de slag. Een top-cast en mooi verhaal maken deze film een aanrader.
Anoniem
Wat een topper is dit! Dit is een spannende maffiafilm. Het acteerwerk is top, de sfeer in de film wordt goed neergezet en ondanks dat de film lang duurt is de film is geen moment saai. Het verhaal is niet heel origineel en we hebben dit soort films al vaker gezien, maar dit is weer eens een goede maffiafilm. Ik zou deze film zeker aanraden voor als je een avondje niks te doen hebt.
loading