Nijntje de Film: NEDERLANDS GESPROKEN. Nijntje, Nina, Knorretje en Snuffie gaan op speurtocht door de dierentuin, op zoek naar een schat. Ze moeten daarvoor één voor één de vijf raadsels oplossen die vader en moeder pluis hen geven. Onderweg komen Nijntje en haar vriendjes allerlei dieren tegen en beleven ze met elkaar de leukste avonturen. Nijntje vraagt de kijkertjes geregeld mee te helpen bij de speurtocht en met alle leuke liedjes wordt de film een ervaring die kinderen keer op keer willen beleven.
×
Nijntje de Film
NEDERLANDS GESPROKEN. Nijntje, Nina, Knorretje en Snuffie gaan op speurtocht door de dierentuin, op zoek naar een schat. Ze moeten daarvoor één voor één de vijf raadsels oplossen die vader en moeder pluis hen geven. Onderweg komen Nijntje en haar vriendjes allerlei dieren tegen en beleven ze met elkaar de leukste avonturen. Nijntje vraagt de kijkertjes geregeld mee te helpen bij de speurtocht en met alle leuke liedjes wordt de film een ervaring die kinderen keer op keer willen beleven.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (3)Nijntje de Film
Geschreven door: Anoniem
   15-09-2013
Vandaag de film gekeken en zeker een aanrader voor de allerkleinste. Onze Finn (6 maanden) heeft echt genoten.
Geschreven door: Jannie
   12-07-2013
Afgelopen maandag de film gekeken. Wilden eerst naar de bios gaan, maar omdat mijn dochtertje niet stil zit hebben we de film maar gehuurd. Was een zeer leuke film voor peuters/kleuters. Alleen voor mijn dochtertje van 2,5 toch een beetje langdradig blijkbaar. Ze ging halverwege de film van de bank af om iets anders te doen. Maar wel hele leuke film. Nijntje blijft leuk.
Geschreven door: Claudia
   03-07-2013
Deze film hadden we al in de bioscoop gezien, maar toch ook weer gehuurd. Vooral mijn jongste van 2 kijkt met open mond naar deze film. En mijn oudste van 3 zingt na een tijdje de liedjes mee. Voor mij als volwassene gaat het wat traag, maar de kinderen vinden het een geweldige film. En wie ben ik dan? De raadsels zijn goed voor de leeftijd, en vervelen ook niet.
Schrijf zelf een review
loading