Nijntje de Film (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. Nijntje, Nina, Knorretje en Snuffie gaan op speurtocht door de dierentuin, op zoek naar een...
Nijntje de Film

Nijntje de Film

Kids Familie
Taal: Nederlands Jaar: 2013 Duur: 1 u 4 min

NEDERLANDS GESPROKEN. Nijntje, Nina, Knorretje en Snuffie gaan op speurtocht door de dierentuin, op zoek naar een schat. Ze moeten daarvoor één voor één de vijf raadsels oplossen die vader en moeder pluis hen geven. Onderweg komen Nijntje en haar vriendjes allerlei dieren tegen en beleven ze met elkaar de leukste avonturen. Nijntje vraagt de kijkertjes geregeld mee te helpen bij de speurtocht en met alle leuke liedjes wordt de film een ervaring die kinderen keer op keer willen beleven.

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
Stereo 16:9
Anoniem
Vandaag de film gekeken en zeker een aanrader voor de allerkleinste. Onze Finn (6 maanden) heeft echt genoten.

Reviews

Jannie
Afgelopen maandag de film gekeken. Wilden eerst naar de bios gaan, maar omdat mijn dochtertje niet stil zit hebben we de film maar gehuurd. Was een zeer leuke film voor peuters/kleuters. Alleen voor mijn dochtertje van 2,5 toch een beetje langdradig blijkbaar. Ze ging halverwege de film van de bank af om iets anders te doen. Maar wel hele leuke film. Nijntje blijft leuk.
Claudia
Deze film hadden we al in de bioscoop gezien, maar toch ook weer gehuurd. Vooral mijn jongste van 2 kijkt met open mond naar deze film. En mijn oudste van 3 zingt na een tijdje de liedjes mee. Voor mij als volwassene gaat het wat traag, maar de kinderen vinden het een geweldige film. En wie ben ik dan? De raadsels zijn goed voor de leeftijd, en vervelen ook niet.
loading