De Dolle Tweeling (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Dit keer zijn Hanni en Nanni duidelijk te ver gegaan. Wat begon als een onschuldige weddenschap eindigt in een...
De Dolle Tweeling

De Dolle Tweeling

Kids Komedie
Taal: Nederlands Jaar: 2010 Duur: 1 u 22 min

Dit keer zijn Hanni en Nanni duidelijk te ver gegaan. Wat begon als een onschuldige weddenschap eindigt in een wilde achtervolging door een chique warenhuis. De tweeling wordt zelfs beschuldigd van diefstal en van school gestuurd! Hanni en Nanni's ouders weten niet meer wat ze met de meiden aan moeten en besluiten ze naar kostschool de Lindenhof te sturen. Daar begint een heel nieuw leven: terwijl de zachtmoedige Nanni al snel vrienden maakt heeft de driftige Hanni meer problemen om zich aan te passen.

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
Stereo 16:9
Anoniem
Hele leuke kinder film geschikt voor kinderen van ongeveer 8 tot 15 jaar heel grappig en vrolijk soms een beetje zielig maar wel een aanrader

Reviews

Anoniem
leuke film er bestaan ook hani en nani 2 en 3 ik heb ze al gezien
Cheyenna
Een ontzettend leuke film. Vooral voor kinderen. Het verhaal van de film is leuk en je zal het toch wel een keer moeten kijken. Deze film heeft spannende en grappige stukjes, die de film in een mooie verhouding brengen. Het is een leuke film en zeker de moeite waard om te kijken. Dus kijk en geniet zelf ervan.
Andrea
Verfilming van een van de vele boeken van de Dolle Tweeling. De twee beleven altijd leuke en spannende dingen. Nadat ze onterecht beschuldigd zijn van diefstal, worden ze naar een internaat gestuurd. Daar ze een eeneiige tweeling zijn kunnen ze de leraren op de school steeds op het verkeerde been zetten, ze moeten ook erg wennen aan het nieuwe schoolsysteem. Eenmaal gewend zorgen de tweeling voor leuke avonturen.
Fran
Gezellig met mijn dochter van 10 jaar deze film bekeken. Wij vonden het een geweldig leuke film en hebben enorm moeten lachen af en toe.
Zeer zeker geschikt voor een verjaardagsfeestje. We gaan hem vast en zeker nog een keertje kijken met de rest van de familie. Kortom, een aanrader!
Frank
Samen met dochter van 11 de film bekeken. Jammer dat de synchronisatie (oorspronkelijk Duits) niet altijd klopt met mondbeweging. Inhoud van de film is goed, luchtig, kijkt lekker en gezellig met de familie samen.
Verhaallijn is spannend, grappig, ondeugend. Kinderen (en ouders) kunnen zich erin meeleven.
Pieter
Hele leuke meidenfilm. Wij hebben genoten
Anoniem
Mijn dochter van 11 heeft de film gekeken en vond hem super leuk. De 2 hoofdrolspeelsters zijn meisjes van nu waar veel meisjes zich in zullen herkennen. Leuk om te draaien tijdens een partijtje met allemaal meiden. Ook als ouder leuk om mee te kijken. Zeker een aanrader dus!
Mariet
Een leuke echte tienerfilm met grappige momenten. Mijn dochter geeft de film als cijfer een 9.
loading