ca91873a9667a6bd98115829f350b5a4
Just Mercy online kijken / downloaden: Na zijn afstuderen aan Harvard kan Bryan uit een keur aan lucratieve banen kiezen. Maar hij kiest een andere weg en gaat naar Alabama om samen met advocaat Eva onterecht veroordeelden en mensen die geen goede rechtsbijstand kunnen betalen, te helpen. Een van zijn eerste zaken is die van Walter McMillian, die in 1987 ter dood wordt veroordeeld voor de moord op een 18-jarig meisje, ondanks veel bewijs van zijn onschuld en het feit dat de criminele getuige tegen hem een motief had om te liegen. - Just Mercy
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Just Mercy
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Just Mercy

Na zijn afstuderen aan Harvard kan Bryan uit een keur aan lucratieve banen kiezen. Maar hij kiest een andere weg en gaat naar Alabama om samen met advocaat Eva onterecht veroordeelden en mensen die geen goede rechtsbijstand kunnen betalen, te helpen. Een van zijn eerste zaken is die van Walter McMillian, die in 1987 ter dood wordt veroordeeld voor de moord op een 18-jarig meisje, ondanks veel bewijs van zijn onschuld en het feit dat de criminele getuige tegen hem een motief had om te liegen.
Waardering:
Acteurs: Jamie Foxx, Michael Harding, Charlie Pye Jr.
Categorie: Drama
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!