Men in Black II (2002) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Na hun overwinning 4 jaar geleden is Jay altijd blijven werken voor de 'Men In Black'. Kay leidt sinds...
Men in Black II

Men in Black II

Actie Sciencefiction Komedie
Taal: Engels Jaar: 2002 Duur: 1 u 25 min

Na hun overwinning 4 jaar geleden is Jay altijd blijven werken voor de 'Men In Black'. Kay leidt sinds die tijd een rustig, burgerlijk leventje en heeft de reusachtige buitenaardse insecten achter zich gelaten. Tijdens het onderzoeken van een misdaad, ontdekt Jay een duivels plot van Serleena, een Kylotisch monster, vermomd als sexy lingeriemodel. Wanneer Serleena het hele MIB-gebouw gijzelt, kan Jay slechts een beroep doen op 1 persoon...zijn oude maatje. Alleen Kay weet hoe ze het heelal kunnen redden, maar hij is zijn geheugen kwijt...

Humor Actiekomedie Buitenaards Gadgets MIB Hoofdkwartier

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9
Anoniem
Yo, megaleuke film. 10+

Reviews

mario
MIB III in de bios gezien een tijdje geleden, en onlangs MIB I hier. II is wel grappig, maar toch meer gedateerd dan I om de een of andere rare reden. Nostalgische waarde is ook een punt. Toch kan ik deze wel aanraden, al was het maar om alles op een rij te zetten. Toch spijtig dat de romantiek iets te diep ging. Binnenkort MIB III herzien, en we kunnen het weer een tijd opbergen.
loading