Superbad (2007) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een verhaal over twee sociaal onbekwame tieners die op het punt staan hun middelbare schooldiploma te halen. De jongens...
Superbad

Superbad

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2007 Duur: 1 u 48 min

Een verhaal over twee sociaal onbekwame tieners die op het punt staan hun middelbare schooldiploma te halen. De jongens zijn onafscheidelijk, maar nu gaan ze naar verschillende universiteiten en zijn ze gedwongen om zich aan te passen aan een leven zonder elkaar. Evan is lief, slim en een beetje voorzichtig. Seth is goedgebekt, wispelturig en heeft maar één interesse: seks. Dit is het verhaal van hun wanhopige pogingen om hun mislukte avances bij de andere sekse in één paniekerige avond goed te maken...

Onhandigheid Humoristisch Vriendschap Feestscènes Suburbaan

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Ik was positief verrast na het zien van deze film. Ik had de zoveelste tienerfilm verwacht. Dat is ook wel zo, maar de humor maakt zoveel goed. Die is namelijk zo goed, ik moest af en toe heel erg hard lachen. De hoofdpersonages zijn goed vertolkt door de acteurs en zijn heel geloofwaardig. Wat iets minder geloofwaardig is, maar desalniettemin wel hilarisch is, zijn de politieagenten. Erg grappig. Kortom een leuke film over vriendschap en feesten. Verwacht er niet te veel van, en je krijgt een hele leuke film.

Deze film komt ook voor in:

loading