Minority Report: In de toekomst is het mogelijk om criminelen op te sporen voordat ze een misdrijf begaan. Wanneer een opsporingsagent zelf van moord wordt beschuldigd, slaat hij op de vlucht om zijn onschuld te bewijzen.
×
Minority Report
In de toekomst is het mogelijk om criminelen op te sporen voordat ze een misdrijf begaan. Wanneer een opsporingsagent zelf van moord wordt beschuldigd, slaat hij op de vlucht om zijn onschuld te bewijzen.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland, BelgiŽ
×
Reviews (7)Minority Report
Geschreven door: Gerard
   22-10-2016
Op het verkeer na zou deze film zich al in deze tijd af kunnen spelen. De voorspellende mogelijkheden zijn natuurlijk onzin. Maar als deze film nu gedraaid zou worden dan moet er heel wat aangepast worden. De gadgets zijn bijna allemaal achterhaald in 2016 terwijl ze voor de film in 2045 gebruikt worden. Kun je zien hoe snel die ontwikkelingen gaan. Maw het is eigenlijk nu geen science-fictionfilm meer. Wel genoten uiteraard. Btj te Amerikaans met behoorlijke overacting bij de beeldschermscenes en een mierzoet einde.
Geschreven door: Anoniem
   27-11-2013
Een prachtige verhaallijn. Je zou willen dat dit ook in het echt zou kunnen en dat je daarmee moorden tegengaat. Misschien zal dit in de toekomst ook nog mogelijk kunnen zijn, wie weet! Actie en spanning is voldoende aanwezig. Je verveelt je echt niet en je moet de film goed blijven volgen om de film te kunnen begrijpen. Leuke film!
Geschreven door: Anoniem
   28-08-2013
Zeer goede sci-fi/actiefilm! Lekker veel actie, maar ook de nodige rustmomenten waarin dingen uitgelegd worden. De futuristische aspecten zijn zeer mooi uitgewerkt en mooi vormgegeven. Verder zetten vooral Tom een Colin goede acteerprestaties neer, ze houden de spanning er goed in en de ontknoping blijft spannend tot het eind. Het enige puntje van kritiek is dat je wel met een paar vragen overblijft en dat is jammer. Kortom: een dikke 8!
Geschreven door: Arjan
   20-06-2013
Mooie futuristische actiefilm. Zeker een aanrader. Niet een heel ingewikkelde/doordenker film.
Geschreven door: Nicole
   20-06-2013
Weer een mooie en aparte film van Steven Spielberg. Tom Cruise (John), Colin Farell (FBI) en Samantha Morton (Agatha), vind ik in deze film erg goede acteerprestatie neerzetten. Vooral de filmset, de visual- special- en sound effect zijn erg mooi, alles in deze film is toekomstige high tech, echt waanzinnig mooi om te zien hoe dit in deze film verwerkt is. Pre-crime is een bedrijf die misdadigers op kunnen pakken voordat ze het misdrijf gepleegd hebben, dit doordat drie Pre-cogís door visioenen de toekomst kunnen zien. Tom Cruise speelt de hoofdagent totdat hijzelf in een visioen gezien wordt, hierdoor komt zijn leven op zijn kop te staan! Dit is een geweldige Science-Fictionfilm, die je in spanning laat tot op het einde toe. Goed verhaal en een uitstekende cast! Aanrader voor de liefhebber, zelf ben ik blij verrast door deze film!
Geschreven door: Jas
   17-06-2013
Heeft toch mijn verwachtingen waar gemaakt deze film, heerlijke Science-fiction film. Zeker weer een hoofdrol voor Tom Cruise, hij speelt het super, met Colin Farrell. Geen moment in de film heb ik me moeten vervelen, is de moeite waard om te kijken, hij krijgt een 8.
Geschreven door: Anoniem
   13-06-2013
Echt een film voor de Sci-Fi liefhebber. Er is goed over na gedacht. Er wordt op de juiste momenten meer informatie gegeven over hoe Pre-crime in elkaar steekt en waarom het uiteindelijk niet foutloos werkt. Doordat er een blauwe filter voor de camera lens is gebruikt komt alles koud en somber over en zo wordt de perfecte sfeer gekweekt.
Schrijf zelf een review
loading