04600eed1bd16e8fe259baa0a436ed02
The Goldfinch online kijken / downloaden: Theodore 'Theo' Decker is 13 jaar als zijn moeder omkomt bij een bomaanslag in het Metropolitan Museum of Art. Deze tragedie verandert de koers van zijn leven en stuurt hem op een aangrijpende reis vol verdriet, schuldgevoelens en liefde waarin hij zichzelf heruitvindt en verlost. Al die tijd houdt hij vast aan dat ene tastbare symbool van hoop na die afschuwelijke dag... een schilderij van een vogeltje dat is geketend aan zijn zitstok. 'Het puttertje'. - The Goldfinch
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
The Goldfinch
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

The Goldfinch

Theodore 'Theo' Decker is 13 jaar als zijn moeder omkomt bij een bomaanslag in het Metropolitan Museum of Art. Deze tragedie verandert de koers van zijn leven en stuurt hem op een aangrijpende reis vol verdriet, schuldgevoelens en liefde waarin hij zichzelf heruitvindt en verlost. Al die tijd houdt hij vast aan dat ene tastbare symbool van hoop na die afschuwelijke dag... een schilderij van een vogeltje dat is geketend aan zijn zitstok. 'Het puttertje'.
Waardering:
Acteurs: Nicole Kidman, Ansel Elgort, Oakes Fegley
Categorie: Drama
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!