Jungle Book - De film - Herrie in de jungle (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Er zijn problemen in de jungle en Mowgli en Mani het aapje zitten er middenin! De...
Jungle Book - De film - Herrie in de jungle

Jungle Book - De film - Herrie in de jungle

Kids Animatie
AvailableWebApp: Yes ContentType: Film ProductionCompany: Just Entertainment Taal: Nederlands Jaar: 2015 Duur: 1 u

Er zijn problemen in de jungle en Mowgli en Mani het aapje zitten er middenin! De jakhals Tabaqui zit vast in het water, Appu is vermist en er is iets raars aan de hand in de jungle. Tijger Shere Khan heeft het op Mowgli gemunt en wil van Mowgli een lekker hapje maken. Zeker sinds hij weet dat Mowgli de aanstoker is van al het rumoer in de jungle. Maar voor hij daarin slaagt beslist hij om Tabaqui te helpen en hem te bevrijden uit het water. Gelukkig kan Mowgli rekenen op zijn trouwe vrienden Bagheera en Baloo. Geraakt Mowgli uit de greep van de boze Shere Khan?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Jungle Book - De film - Herrie in de jungle aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading