a18ad9f9bcd4e260979d102a260fc262
Blackbear online kijken / downloaden: Nadat sergeant Codey "Bear" Blackbear en zijn beste vriend en collega-sluipschutter, Cowboy) ontsnappen aan een ISIS-ondervraging, is de enige overlevingskans van Cowboy een experimenteel behandelingsprogramma. Terug op straat is Bear alleen en heeft een hero´neverslaving. Jaren nadat hij de wereld van de gemengde vechtsporten heeft verlaten, leidt de motivatie van Bear om te overleven, hem terug naar zijn oude sportschool. Hij gaat trainen voor een gevecht in "The Basement". - Blackbear
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Blackbear

Nadat sergeant Codey "Bear" Blackbear en zijn beste vriend en collega-sluipschutter, Cowboy) ontsnappen aan een ISIS-ondervraging, is de enige overlevingskans van Cowboy een experimenteel behandelingsprogramma. Terug op straat is Bear alleen en heeft een hero´neverslaving. Jaren nadat hij de wereld van de gemengde vechtsporten heeft verlaten, leidt de motivatie van Bear om te overleven, hem terug naar zijn oude sportschool. Hij gaat trainen voor een gevecht in "The Basement".
Waardering:
Acteurs: Scott Pryor, Darrin Henson, Lorynn York
Categorie: Actie
Drama
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!