Paranormal Activity 4 (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Vijf jaar nadat Katie samen met haar neefje Hunter spoorloos verdween en ze voor dood en verderf zorgde,...
Paranormal Activity 4

Paranormal Activity 4

Horror
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 33 min

Vijf jaar nadat Katie samen met haar neefje Hunter spoorloos verdween en ze voor dood en verderf zorgde, keert ze nu terug in een nieuwe stad. Klaar om nieuwe slachtoffers te maken met haar demonische woede. Een buurmeisje legt alle gruwelijke gebeurtenissen vast. Het leidt tot een 'bloedstollende climax waar je onbedaarlijk van zal trillen'.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Paranormal Activity 4 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Nicole
Inmiddels de vierde film van Paranormal Activity, en ik denk ook niet dat dit de laatste is. Wat een enge, creepy en schrikachtige film is dit, dat zijn ze trouwens alle 4, je schrikt al snel van de kleinste dingen. Het verhaal is knap in elkaar gezet, vooral omdat je juist als je het niet verwacht je je rot schrikt. Raad jullie ook aan om deze film niet alleen te kijken (wat ik dus wel gedaan heb), want het is echt een vreselijke akelige film om te kijken, zit echt met kippenvel op de stoel. Ik ben een echte horrorfan maar deze films zijn bijna niet te doen, het is gewoon de sfeer, schrikmomenten, camera's en de manier hoe de film in beeld gebracht wordt die de film(s) zo apart maken. En het paranormale is sowieso al voor de meesten een taboe, omdat het iets onbekend is en men niet weet of het nou echt bestaat. De film is in ieder geval erg goed en hoewel er geen bloed scènes in zitten, is de film qua horror toch op een hoog niveau. Ik voelde mijn hart in de keel kloppen, bah bah wat een heftige film en zeker een aanrader voor diegene die lekker eens wilt griezelen... Succes!? (P.s. de films volgen elkaar wel op, er loopt toch een rode lijn door de films, dus een tip: begin bij het eerste deel).

Reviews

Kevin
Zeer verrast toen bleek dat er een nieuwe Paranormal Activity-film uitgebracht werd. De eerste 3 vond ik namelijk erg meeslepend en spannend. Daarom waren mijn verwachtingen hoog, te hoog is gebleken. Deze film was mijns inziens wat langdradig en er zat weinig spanning in. De Playstation-dots waren wel goed gevonden en maakte dat de film wel iets nieuws bracht. Ik blijf hopen op meer van dit soort films, maar dan mogen ze meer op de eerste versies lijken dan op deze.
Anoniem
Had veel van de film verwacht, maar vond hem erg tegenvallen. Hij was voorspelbaar en niet echt eng. Geen aanrader!
Anoniem
Vind de film eentonig en zwakker dan de andere. De eerste blijft de beste. Het einde was zwak en de spanning was ver te zoeken. Acteerwerk was goed, hoop dat er geen vervolg komt.
Mariska
Spannende film, veel schrikmomenten. Soms schrik je van de meest onbenullige dingen. Het einde is wel een beetje vreemd, maar dat is wel vaker bij Paranormal Activity. Wel vreemd dat het stukje dat je in de trailer ziet, niet in de film zit. Zeker wel een aanrader, maar je moet niet bang zijn in het donker!
Anoniem
Dit is inmiddels het vierde deel in de succesvolle franchise waarin kwaadaardige entiteiten en paranormale activiteiten de scepter zwaaien. Of je er nu in gelooft of niet, de films blijven angstaanjagend en bezorgen menigeen slapeloze nachten. Inmiddels zijn we wel al bekend geraakt met de capaciteiten en de trucs van onze boosaardige geest. Desondanks zitten er wederom genoeg schrik momenten in. Het is wel aan te raden om de voorgaande delen eerst te kijken als je het verhaal een beetje wil snappen. Halloween 2013 staat deel 5 gepland! Ben benieuwd!
Irma
Ik heb elk deel van paranormal Activity gezien en ik blijf het enge, spannende films vinden. Het is natuurlijk geen 10 waard, daar zal iedereen het denk ik mee eens zijn. Als je de voorgaande delen nog niet gezien heb dan zou ik die eerst kijken anders is er niks aan. Ik geef de film een zeven.
loading