Batman Forever (1995) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Ra-ra-ra, wie vliegt op de vleugels van het avontuur de vleermuis achterna? Zet je schrap voor een...
Batman Forever

Batman Forever

Actie
Taal: Engels Jaar: 1995 Duur: 1 u 57 min

Ra-ra-ra, wie vliegt op de vleugels van het avontuur de vleermuis achterna? Zet je schrap voor een duizelingwekkende rit, want Batman, Two-Face, The Riddler, Dr. Chase Meridian) en Robin schitteren in deze derde Batman-film. Gesp jezelf vast in de Batmobiel, de Batwing, de Batboot of de Batsub!

Gadgets Actievol Gerechtigheid Gotisch 1990s Gotham City

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Het is een spannende film voor jong en oud. Zonder al te veel geweld. Vooral het vraagtekenpersoon en de verminkte persoon spelen goed. Batman die van alles meemaakt is en blijft ook altijd leuk om naar te kijken. Het is gewoon een leuke Batfilm.

Reviews

mario
Val Kilmer als Batman viel tegen, ondanks het feit dat de actiescènes veel minder houterig waren.
Tommy Lee Jones was subtiel met zijn 2, en gekke bekkende man Jim Carey was in volle glorie. Maar ik blijf me afvragen welk uitzendkantoor in Gotham handlangers voor excentrieke schurken blijft leveren?
loading