Batman Forever: Ra-ra-ra, wie vliegt op de vleugels van het avontuur de vleermuis achterna? Zet je schrap voor een duizelingwekkende rit, want Batman, Two-Face, The Riddler, Dr. Chase Meridian) en Robin schitteren in deze derde Batman-film. Gesp jezelf vast in de Batmobiel, de Batwing, de Batboot of de Batsub!
×
Batman Forever
Ra-ra-ra, wie vliegt op de vleugels van het avontuur de vleermuis achterna? Zet je schrap voor een duizelingwekkende rit, want Batman, Two-Face, The Riddler, Dr. Chase Meridian) en Robin schitteren in deze derde Batman-film. Gesp jezelf vast in de Batmobiel, de Batwing, de Batboot of de Batsub!
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (2)Batman Forever
Geschreven door: Anoniem
   28-04-2013
Het is een spannende film voor jong en oud. Zonder al te veel geweld. Vooral het vraagtekenpersoon en de verminkte persoon spelen goed. Batman die van alles meemaakt is en blijft ook altijd leuk om naar te kijken. Het is gewoon een leuke Batfilm.
Geschreven door: mario
   11-02-2013
Val Kilmer als Batman viel tegen, ondanks het feit dat de actiescènes veel minder houterig waren.
Tommy Lee Jones was subtiel met zijn 2, en gekke bekkende man Jim Carey was in volle glorie. Maar ik blijf me afvragen welk uitzendkantoor in Gotham handlangers voor excentrieke schurken blijft leveren?
Schrijf zelf een review
loading