Costa! De Film (2001) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Rens, Frida, Tommy en Bjorn werken als 'proppers' in een populaire Spaanse badplaats. Ze moeten zoveel...
Costa! De Film

Costa! De Film

Komedie Romantiek 5.93
Taal:Nederlands Geluid:Stereo Jaar:2001 Beeldformaat:16:9 Speelduur:1 uur en 31 minuten

Rens, Frida, Tommy en Bjorn werken als 'proppers' in een populaire Spaanse badplaats. Ze moeten zoveel mogelijk mensen naar binnen zien te lokken in de hippe discotheek 'Costa!' en verzorgen daar de dagelijkse dansshow. Wanneer de jongens op het strand aan het werk zijn ontmoeten ze vier Nederlandse meiden Janet, Angela, Joyce en Maureen. Wanneer de dames 's avonds Costa! bezoeken blijkt dat Janet erg goed kan dansen en wordt ze door Rens gevraagd om het dansteam van de discotheek te komen versterken.

Deze film komt ook voor in

Reviews (3)

5.93/10.0
9
Anoniem
22-03-2014
Echt een feelgood movie mooie en grappige verhaallijn. Leuke danspasjes en goede acteurs erin. Een naef meisje dat er met de leukste propper vandoor gaat.
8
jessica
21-11-2013
Costa is een leuke Nederlandse film! Ik heb deze film al vaker gezien, maar hij blijft leuk. Het zomerse verhaal in Spanje waarbij alles gaat om feesten en scoren. Er spelen goede acteurs in als Katja Schuurman, Daan Schuurmans Georgina Verbaan etc. Deze acteurs zetten de film goed neer. Heerlijke zondag-niet-nadenk-film!
6
Anoniem
24-01-2013
De verhaallijn is nogal voorspelbaar.
Voor de rest kijkt de film wel lekker weg.
loading