Costa! De Film: Rens, Frida, Tommy en Bjorn werken als 'proppers' in een populaire Spaanse badplaats. Ze moeten zoveel mogelijk mensen naar binnen zien te lokken in de hippe discotheek 'Costa!' en verzorgen daar de dagelijkse dansshow. Wanneer de jongens op het strand aan het werk zijn ontmoeten ze vier Nederlandse meiden Janet, Angela, Joyce en Maureen. Wanneer de dames 's avonds Costa! bezoeken blijkt dat Janet erg goed kan dansen en wordt ze door Rens gevraagd om het dansteam van de discotheek te komen versterken.
×
Costa! De Film
Rens, Frida, Tommy en Bjorn werken als 'proppers' in een populaire Spaanse badplaats. Ze moeten zoveel mogelijk mensen naar binnen zien te lokken in de hippe discotheek 'Costa!' en verzorgen daar de dagelijkse dansshow. Wanneer de jongens op het strand aan het werk zijn ontmoeten ze vier Nederlandse meiden Janet, Angela, Joyce en Maureen. Wanneer de dames 's avonds Costa! bezoeken blijkt dat Janet erg goed kan dansen en wordt ze door Rens gevraagd om het dansteam van de discotheek te komen versterken.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (3)Costa! De Film
Geschreven door: Anoniem
   22-03-2014
Echt een feelgood movie mooie en grappige verhaallijn. Leuke danspasjes en goede acteurs erin. Een na´ef meisje dat er met de leukste propper vandoor gaat.
Geschreven door: jessica
   21-11-2013
Costa is een leuke Nederlandse film! Ik heb deze film al vaker gezien, maar hij blijft leuk. Het zomerse verhaal in Spanje waarbij alles gaat om feesten en scoren. Er spelen goede acteurs in als Katja Schuurman, Daan Schuurmans Georgina Verbaan etc. Deze acteurs zetten de film goed neer. Heerlijke zondag-niet-nadenk-film!
Geschreven door: Anoniem
   24-01-2013
De verhaallijn is nogal voorspelbaar.
Voor de rest kijkt de film wel lekker weg.
Schrijf zelf een review
loading