Coyote Ugly: Mega-Producer Jerry Bruckheimer komt ditmaal met COYOTE UGLY, een sexy komedie met een onverslaanbare cast waaronder Piper Perabo. Violet Sanford (Perabo) verhuist naar New York in de hoop daar songwriter te worden. Maar in plaats van haar droom te verwezenlijken, raakt ze blut en wanhopig. Door een speling van het lot vindt ze een baantje als serveerster in de populairste nachtclub van New York. Een avontuur begint voor het plattelandsmeisje dat haar droom najaagt in de grote stad!
×
Coyote Ugly
Mega-Producer Jerry Bruckheimer komt ditmaal met COYOTE UGLY, een sexy komedie met een onverslaanbare cast waaronder Piper Perabo. Violet Sanford (Perabo) verhuist naar New York in de hoop daar songwriter te worden. Maar in plaats van haar droom te verwezenlijken, raakt ze blut en wanhopig. Door een speling van het lot vindt ze een baantje als serveerster in de populairste nachtclub van New York. Een avontuur begint voor het plattelandsmeisje dat haar droom najaagt in de grote stad!
Details
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (2)Coyote Ugly
Geschreven door: Johan
   06-10-2011
Een film die je eens moet gezien hebben. Leuk en onderhoudend en toch met een mooie les erin. Een aanrader om het "feel-good" effect nog eens te ervaren.
Geschreven door: Jurgen
   22-09-2011
Leuke film met een uitstekende prestatie van de weinig bekende Perabo!
Schrijf zelf een review