Ted (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. John laat een kerstwonder uitkomen door zijn enige vriend in zijn leven tot leven te wekken: zijn teddybeer. De twee groeien...
Ted

Ted

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 42 min

John laat een kerstwonder uitkomen door zijn enige vriend in zijn leven tot leven te wekken: zijn teddybeer. De twee groeien samen op en John zal op een gegeven moment moeten kiezen om bij zijn vriendin te blijven of zijn vriendschap met zijn gemene, en zeer ongepaste teddybeer Ted te behouden.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Ted aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
LOL

Reviews

Jeroen
We vonden het een superleuke film.
Met name het stukje dat Ted tot leven komt!
Zeker een aanrader als familiefilm...
Lekker voor zondagmiddag op de bank met zijn allen.
Als je de foto van de hoes ziet weet je al dat het leuk gaat worden!
Wendy
Leuke film voor een avondje ontspannen tv kijken. wel flauw hier en daar, maar zeker ook grappig genoeg om hem helemaal uit te kijken!
Anoniem
Ted is een geweldige film voor jong en oud. In de film wordt een verhaal verteld waarbij een 'levende' teddybeer een hele belangrijke rol speelt in het leven van de hoofdrolspeler. Zelfs zijn relatie is hierdoor niet meer zeker.
Er zit veel humor in de film. En is best knap voor een pratende teddybeer...
Layla
Leuke verhaallijn, grappige film. Voor jong en oud!
Susanne
Onze kids (en wij ook) hebben erg veel plezier van deze film gehad. Hij is eigenlijk onrealistisch, maar oh zo leuk!
Carola
John heeft als kleine jongen met kerst een teddybeer gekregen. Zijn wens was dat de teddybeer tot leven kwam. Die wens is uitgekomen. Nu is hij 35 jaar en heeft hij een vriendin. Die vriendin wil dat Ted weggaat. Ik vind het een hele leuke komische film, waar je om kunt lachen. Het is een heel mooi verhaal.
Sander
Ted gaat over de hechte vriendschap tussen een jongen en zijn teddybeer die door een wens tot leven komt. Als de jongen ouder wordt blijkt dat ze samen niet veel van hun leven gemaakt hebben. Als hij een vriendin krijgt moet hier verandering in komen.
Het is een film die niet heel serieus genomen moet worden, maar wel erg vermakelijk is. De humor moet je misschien van houden, maar ik vond het een erg leuke komedie. Wel een aanrader als je van een beetje flauwe humor houdt.
Anoniem
Dit was een film waar ik hoge verwachtingen van had.
Het begin was veelbelovend, de film zwakte echter al gauw af. Over het geheel een film met flauwe humor tot soms zelfs te grof naar mijn idee. Ik begrijp niet dat deze film in de bioscoop heeft kunnen draaien. Zonde van mijn tijd in elk geval.
Lynn
Persoonlijk had ik een hele andere verwachting van de film Ted! Ik had verwacht dat het een te neppe film zou zijn. Wat verwacht je anders met een film over een teddybeer? Niets bleek echter minder waar! Ik vond het een ontzettend goede film. De film is niet alleen gericht op humor, er zit ook daadwerkelijk een verhaal in. Je hebt zelfs niet meer door dat je zit te kijken naar een 35-jarige man met zijn teddybeer! Conclusie: een hele leuke humoristische film!
Charissa
Een film die gaat over een hechte vriendschap tussen een jongen en zijn knuffelbeer. Omdat hij op jonge leeftijd geen vrienden heeft, wenst hij dat de beer leeft. Sommige dromen van kinderen komen uit, maar naarmate ze ouder worden wordt de beer steeds grover. Vloeken, sex, drank... Zijn vriendin vindt dit niet zo prettig en wil dat de beer op zichzelf gaat wonen. Alleen kunnen de twee vrienden zonder elkaar? Dan is er ook nog iemand die hem iets probeert aan te doen... Ontroerende film, totaal niet wat je er op het eerste gezicht van verwacht.
Tom
Al is het geen comedy waarbij je constant je tranen moet deppen van het lachen, is hij wel van begin tot eind onderhoudend. De grofheid van Ted is een prachtig contrast met het lichaam waar hij in zit: die van een lieve teddybeer. De rode draad in het verhaal gaat om kameraadschap door dik en dun en opoffering voor elkaar. Hierdoor heeft de ietwat oppervlakkige en grove humor in de film een tegenhanger en is het een film die in balans is.
Larry
Een film over een man van 35 met een teddybeer en de moeilijke relatie met zijn vriendin. De beer is zijn beste (pratende) vriend en kletst heel wat af. Ondertussen staat de beer vaak stijf van de dope (waterpijp) en vloekt en drinkt bier.
De relatie met de vriendin lijdt er enorm onder met dramatische gevolgen.
Leuke film met scherpe verwijzingen naar alledaagse zaken die wel een wat hoger tempo had kunnen krijgen.
Laura
Superleuke, grappige komedie! Leuke film om te kijken!
Anoniem
Dit is echt een film vol met humor. Misschien slechte humor voor een hoop mensen, maar ik kon lekker even met verstand op nul lachen! Ik hou wel van slap geouwehoer humor, dus daarom vond ik dit echt een geweldige film! Mijn man dacht ook dat dit niks voor hem zou zijn, maar oh wat was hij daar op terug gekomen! Ook hij heeft enorm gelachen tijdens deze film! Daarnaast is Marky Mark natuurlijk altijd goed voor de dames onder ons!
Mirthe
Na de trailer in de bioscoop gezien te hebben dacht ik dat het een leuke film zou zijn. De stukjes uit de trailer zijn alleen ook de enige leuke stukjes. Verder is de film vooral erg flauw. Soms zelfs tenenkrommend. Zonde van mijn tijd.
Jasper
Ted is een zeer humoristische film. De acteurs zijn ook zeer goed gecast. Terwijl je de film bekijkt, denk je niet aan hoe lang hij nog zal duren. De film blijft de hele tijd boeiend en grappig. Je kan je ook goed inleven in de personages en dat maakt het allemaal wat boeiender.
Marco
Ted is een grappige komische film. Het teddybeertje is echt mooi tot leven gekomen in de film. Er zit een heleboel fantasie in deze film. Het verhaal is wel aan de flauwe kant met af en toe iets te schunnige beelden/taal. De film is echt aan te raden voor een komisch filmavondje, waarbij je lekker kan lachen.
Irma
Door de vele goede reacties over de film ben ik Ted gaan kijken. Het begin vond ik niet zo leuk. Na enige tijd begon het leuker te worden. Er zit enige spanning in en natuurlijk veel komedie. Er zitten leuke grappen in. Fantasy is wel een genre waar je van moet houden. Ik geef de film een 7.
Anoniem
Een mooie film omdat iedereen over zo'n beer droomt. Het boeiende is dat het niet alleen maar een vrolijke bedoening is, maar er komt ook een stukje gevoel en spanning bij. De grappen zijn erg gevat, omdat ze niet passen bij het stereotypische van een teddybeer. Vooral het 'gevecht' tussen John en Ted was erg grappig. Het einde is wel een beetje voorspelbaar. Een leuke film voor een avondje vermaak met het idee dat je ook zo'n beer wilt hebben.
Anoniem
Wat een zeer matige poging tot komedie is Ted. Alhoewel ik Family Guy altijd met heel veel plezier kijk, is Ted maar een zeer matig hersenspinsel van onze Seth MacFarlane a.k.a. Peter Griffin. Een handjevol leuke grappen, de rest is echt te flauw voor woorden. Een minimaal aantal degelijke scènes en een redelijke animatie van Ted. Dat is het eigenlijk wel zo'n beetje. Ook het feit dat er toch diverse grote namen in deze film meespelen, kan deze film niet redden. Het verhaal is ook zo lala. Absoluut hoogtepunt is toch, helaas, de laatste grap van de film. Mocht je het tot zover volhouden.
Ries
Gewoon een leuke film om met je oudere kinderen te kijken. Het gaat over een man die als kleine jongen gewenst had dat zijn beer tot leven kwam omdat hij weinig vriendjes had. Nu hij een volwassen leven heeft inclusief vriendin, wilt hij eigenlijk wel van die beer af. Ik vind wel dat als je de trailer hebt gezien, je eigenlijk de grappigste scènes uit de film hebt gezien. Verder weinig verrassingen, maar wel een hoop lol.
Yes
Leuke film, had het totaal niet verwacht. Voor mij een dikke 8.
Mariska
Had er geen hoge verwachtingen van toen ik de film ging kijken, maar wat een leuke film. Je wordt erin gezogen, of je nou wilt of niet. TED is een ongelooflijk karakter. Enorm veel humor en die gekke teddybeer weet zelfs je emoties aan te spreken. Op een gegeven moment krijg je echt medelijden met een pluche beer. Ook de andere hoofdrolspelers spelen hun rol fantastisch. Een hele leuke komedie. De grappen van Ted zijn niet echt kindproof maar met een stel vrienden wordt het lachen, gieren, brullen ....
Kevin
Leuke twist dat het geen lieve knuffelbeer is, maar een oversekste, grof gebekte beer. Het is een film waar je niet bij hoeft na te denken en gewoon voor gaat zitten en kijken. Zit goede humor in en het eind is zoals hoort...
Anoniem
Ted is een aardige film. Ik heb een paar keer goed gelachen, maar te weinig om hem echt een topper te vinden.
Dus als je een filmpje zoekt die goed wegkijkt met af en toe en lach, zit je goed.
Anoniem
Een film over een man van 35 met een teddybeer en de moeilijke relatie met zijn vriendin. De beer is zijn beste (pratende) vriend en kletst heel wat af. Ondertussen staat de beer vaak stijf van de dope (waterpijp) en vloekt en drinkt bier.
De relatie met de vriendin lijdt er enorm onder met dramatische gevolgen.
Leuke film met scherpe verwijzingen naar alledaagse zaken die wel een wat hoger tempo had mogen krijgen.
Anoniem
Ted is een leuke grappige film, maar niet voor de kleine kinderen. Het gaat over een jongen die vroeger altijd alleen was en met kerst een beer kado krijgt. Hier is hij zo blij mee dat hij wenst dat hij echt was. Zijn wens wordt werkelijkheid. Maar naarmate ze ouder zijn geworden wil zijn vriendin meer privacy. Dit met gevolg dat Ted het huis uit moet en een baan moet zoeken. Dit leidt tot hilarische momenten in het leven van Ted en zijn baas. Echt een aanrader met een spannend tot zielig einde.
Manon
Heel veel positieve verhalen over deze film gehoord. Ik had ook echt gehoopt dat het een mega grappige film was... Dit viel echter erg tegen.
Ria
Het idee van de film is leuk: door de kerstwens van een eenzaam jongetje komt zijn teddybeer tot leven. Dit is vast en zeker een droom voor veel jonge kinderen! Een maatje waar je mee opgroeit, mee kan spelen, lachen en al je geheimen mee kunt delen. Ik had dan ook totaal niet verwacht, dat Ted nou niet bepaald een film is met alleen maar 'onschuldige' humor. Een grove en zelfs hitsige teddybeer? Dat laatste had voor mij niet gehoeven. Verder vond ik het zeker een leuke film!
Anoniem
Een hele leuke film, om eens goed te lachen.
Veel onverwachte humor die je verrast. Ferm gedaan met dat beertje! Zeker een aanrader voor mensen die houden van goeie komedie. Voor ons was het de eerste maal dat we video on demand gebruikten en de kwaliteit is echt een topper! Bedankt voor de fijne kijk-ervaring.
Anoniem
Hele leuke en grappige film, hij zit in mijn top 10.
Nicole
Een leuke film. In eerste instantie dacht ik ook dat dit een echte familiefilm was voor jong en oud, maar gedurende de film heb ik mijn mening toch ietwat terug gedraaid. Dit vooral omdat er toch wel wat erotische en seksistische opmerkingen/humor in verwerkt is, wat ik persoonlijk toch niet geschikt vind voor de hele jonge kijkers onder ons! Verder vond ik de film en het verhaal erg goed en leuk in elkaar gezet. Ondanks de humor in deze film heb ik er niet echt om kunnen lachen (eerlijk gezegd vond ik het einde van de film nog het leukste). Ted is wel zeker een film die je gezien moet hebben. De acteurs zijn goed en de scènes met Ted zijn perfect en zien er ook echt uit. Niet de beste film die ik gezien heb, maar zeker een film van hoge klasse!!
Amber
Na het lezen van de reviews en de trailer had ik hoge verwachtingen van deze film, maar de film viel ons toch wel heel erg tegen. Sterker nog: we vonden er echt geen zak aan. Ted is best leuk, maar ze hadden veel meer kunnen doen omtrent Ted. Omdat ze al snel door hun flauwe grappen heen waren werd er maar overgestapt op de 'Ontvoering van Ted' door een stel sadistische engerds, wat je natuurlijk al van mijlenver voelt aankomen en gewoon 'creapy' was. De leukste grappen kwamen van Ted zelf, want Mark Wahlberg, vonden wij allerminst 'Funny'. Wees niet getreurd, als je dol bent op komedie, dan vind je deze film vast en zeker hartstikke leuk. En na mij volgen hoogstwaarschijnlijk alleen maar lovende berichten. Wij zijn meer het 'thriller type'. Smaken verschillen gelukkig. Hij krijgt van mij geen voldoende.
Harun
Heel prachtig, een 10!
Leonie
Ik had van te voren heel veel van deze film verwacht, maar dit is toch echt wel een film met humor van de bovenste plank. Ik heb zeker wel gelachen maar het is geen film waarvan ik zeg: die hoort bij mij in de top 10!
Ik hoorde al dat er een vervolg zou komen. Deze ga ik vast ook wel kijken. Maar wellicht met een borrel en flink veel vrienden die wel zin hebben in een onnozele avond :)
Kortom: leuke film, maar niet 1 van de allerbeste!
Bianca
Leuke film met veel humor, verhaallijn is veel beter dan verwacht.
loading