Bassie en Adriaan en de Plaaggeest - Deel 2: Terug in het circus. Bassie en Adriaan zijn het circus kwijt geraakt. Om aan geld te komen hebben ze al verschillende baantjes gehad. Maar de Plaaggeest zorgt er steeds weer voor dat ze ontslagen worden. Ook in de haven en het restaurant gaat het mis. Naast het circus raken Bassie en Adriaan door die vervelende Plaaggeest ook nog eens hun auto en caravan kwijt. Ze komen steeds vaker Douwe tegen, hij doet zich voor als vriend. Maar is hij dat ook?
1978

Bassie en Adriaan en de Plaaggeest - Deel 2

Bekijk reviews (0)
69 min Taal: Nederlands | Geluid: Stereo Beeldformaat: 16:9
Kids Terug in het circus. Bassie en Adriaan zijn het circus kwijt geraakt. Om aan geld te komen hebben ze al verschillende baantjes gehad. Maar de Plaaggeest zorgt er steeds weer voor dat ze ontslagen worden. Ook in de haven en het restaurant gaat het... meer filminformatie
Ook op:
Beschikbaar t/m: 30 juni 2021
Kijk voor: €2,99 of 6 Moviepoints
Huurperiode: 2 dagen
Geef cadeau
×
Bassie en Adriaan en de Plaaggeest - Deel 2
Terug in het circus. Bassie en Adriaan zijn het circus kwijt geraakt. Om aan geld te komen hebben ze al verschillende baantjes gehad. Maar de Plaaggeest zorgt er steeds weer voor dat ze ontslagen worden. Ook in de haven en het restaurant gaat het mis. Naast het circus raken Bassie en Adriaan door die vervelende Plaaggeest ook nog eens hun auto en caravan kwijt. Ze komen steeds vaker Douwe tegen, hij doet zich voor als vriend. Maar is hij dat ook?
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland
×
Reviews (0)Bassie en Adriaan en de Plaaggeest - Deel 2

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

Schrijf zelf een review
loading