Replicate (2019) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Zach, zijn beste vriend Randy en zijn crush Kayla komen komen tijdens het filmen van hun eigen YouTube serie tot de...
Replicate

Replicate

Horror
Taal: Engels Jaar: 2019 Duur: 1 u 30 min

Zach, zijn beste vriend Randy en zijn crush Kayla komen komen tijdens het filmen van hun eigen YouTube serie tot de schokkende ontdekking dat hun buren een voor een worden vermoord en vervolgens worden vervangen door een exacte kopie van zichzelf. Hun grootste nachtmerrie wordt werkelijkheid wanneer de hele stad dreigt te worden overgenomen door replica's. Ze hebben nog één laatste hoop: met hun video's de rest van de wereld waarschuwen voordat ook zij worden overgenomen!

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Replicate aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Filip
Een fijne SF thriller die grotendeels gebaseerd is op de classic 'Invasion of the bodysnatchers'. Het origineel blijft superieur maar deze film is zeker de moeite waard.
loading