8ab9bb97ce35080338be74dc6375e0ed
Replicate online kijken / downloaden: Zach, zijn beste vriend Randy en zijn crush Kayla komen komen tijdens het filmen van hun eigen YouTube serie tot de schokkende ontdekking dat hun buren een voor een worden vermoord en vervolgens worden vervangen door een exacte kopie van zichzelf. Hun grootste nachtmerrie wordt werkelijkheid wanneer de hele stad dreigt te worden overgenomen door replica's. Ze hebben nog één laatste hoop: met hun video's de rest van de wereld waarschuwen voordat ook zij worden overgenomen! - Replicate
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Replicate

Zach, zijn beste vriend Randy en zijn crush Kayla komen komen tijdens het filmen van hun eigen YouTube serie tot de schokkende ontdekking dat hun buren een voor een worden vermoord en vervolgens worden vervangen door een exacte kopie van zichzelf. Hun grootste nachtmerrie wordt werkelijkheid wanneer de hele stad dreigt te worden overgenomen door replica's. Ze hebben nog één laatste hoop: met hun video's de rest van de wereld waarschuwen voordat ook zij worden overgenomen!
Waardering:
Acteurs: Joel Courtney, Andi Matichak, Calum Worthy
Categorie: Horror
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!