9/11 (2017) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Wanneer een lift van het World Trade Center plots blokkeert, hebben de vijf inzittenden geen benul van het drama dat zich...
9/11

9/11

Actie Drama
Taal: Engels Jaar: 2017 Duur: 1 u 25 min

Wanneer een lift van het World Trade Center plots blokkeert, hebben de vijf inzittenden geen benul van het drama dat zich daarbuiten en boven hun hoofden aan het voltrekken is. De dame die de liften aanstuurt, vormt hun enige verbinding met de buitenwereld. Via de intercom probeert ze het bonte gezelschap in veiligheid te brengen... de datum is 11 september 2001.

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9

Deze film komt ook voor in:

Barbara
Deze film is gebaseerd op de gebeurtenissen van 11 september 2001. Het verhaal gaat over een paar mensen die vast komen te zitten in een lift, en geen idee hebben wat zich in een van de Twin Towers afspeelt. De film valt erg tegen. Ik had er meer van verwacht. De film laat heel weinig van de echte waarheid zien. Het is een flinterdun en zeer voorspelbaar scenario. Een gemiste kans. Kortom: Het is een slap verhaal dat het drama dat daar destijds gebeurd is enorm tekort doet. Geen aanrader.
loading