[REC] (2007) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een televisieploeg maakt een reportage over het werk van de plaatselijke brandweer. Wanneer het korps 's nachts uitrukt...
[REC]

[REC]

Horror
Taal: Spaans Jaar: 2007 Duur: 1 u 15 min

Een televisieploeg maakt een reportage over het werk van de plaatselijke brandweer. Wanneer het korps 's nachts uitrukt om een oudere dame uit haar appartement te bevrijden volgt de camera elke stap. In eerste instantie is het onduidelijk wat er aan de hand is, maar al snel blijkt dat ze in een ware hel zijn terechtgekomen. Brandweer en televisieploeg worden geconfronteerd met duivelse taferelen.

Onthulling Claustrofobisch Intens Spaanse horror Found-footage 2000s Appartement

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
Stereo 16:9
Anoniem
Op zich brengt deze film niets wat nog nooit eerder vertoond is. Desalniettemin is het een goede horrorfilm. Blood and Gore zijn dik in orde. Het verhaal is ook goed. Feit dat de hele film zich in een flatgebouw afspeelt stoort ook niet. Acteurs brengen hun rol ook overtuigend genoeg. Vanwege de Spaanse taal ben je natuurlijk wel vaak op de ondertiteling aan het focussen. Het hysterische gekrijs en geschreeuw in de film is af en toe wel irritant. En van het 'hand-held' filmen, wordt je af en toe ietwat zeeziek. Deze Spaanse [REC] is in ieder geval beter dan de Amerikaanse remake: Quarantine. Recomendado!

Reviews

Nicole
Ja, wat moet ik hier van vinden... Om te beginnen had ik mij er veel meer van voorgesteld. Het begin van de film komt nogal langzaam op gang en waar ik mij echt aan stoorde is de Spaanse taal. Hierdoor moet je je erg focussen op de ondertiteling. Vond pas de laatste 15 min. een beetje boeiend en spannend, verder vond ik het een rommelig en schreeuwerig gedoe. Nee, wat mij betreft een flopper!
loading